Selidbe Srbija-Beograd


domaće selidbe srbija
Selidbe sa sobom nose stres, remete redovne poslovne i privatne aktivnosti i oduzimaju dragoceno vreme, tako da sve selidbene agencije, pored transporta i selidbe, nude i dodatne usluge kako bi svojim korisnicima selidbu učinile što jednostavnijom.
 


Pomoćićemo Vam da vaša selidba (bio to Beograd, Niš, Novi Sad, ili bilo koje drugo mesto u Srbiji) bude izvedena brzo i uz minimalan stres i angažman sa vaše strane!


Kada su u pitanju selidbe Srbija ima jedan uočljiv problem – veliki broj ljudi van Beograda je često uskraćen za profesionalnu pomoć, jer većina agencija ne nudi mogućnost selidbe u svim gradovima Srbije.

Nakon više od deset godina iskustva u organizovanju selidbi u Srbiji, kako stambenog tako poslovnog prostora, firma Beocontrol postala je jedina firma u Srbiji koja nudi uslugu selidbe u bilo kom gradu u zemlji.

Koje vrste lokalnih selidbi organizujemo?

  • Stanova, kuća, celih seoskih domaćinstava,
  • Poslovnih prostora, kancelarija, ili fabričkih postrojenja,
  • Selidbe bankomata, sefova ili velikih hangara,
  • Selidbe specijalnog tereta, velikih vangabartitnih predmeta i građevinskih konstrukcija
  • Selidbe antikviteta i drugog vrednog nameštaja,
  • Selidbe kućnih ljubimaca i biljaka,
  • Prevoz posmrtnih ostataka.

 

Bilo koju od pomenutih vrsti domaćih selidbi možemo organizovati na dva načina:

Naš tim će demontirati, spakovati i zaštiti Vaš nameštaj, a pokućstvo ili kancelarijski materijal biće zapakovani u obeležene kutije čiji je sadržaj precizno popisan.

Ukoliko su Vaše stvari spakovane, mi ćemo profesionalnu i efikasno obaviti utovar, transport i istovar na željenoj adresi.

Vaše stvari ćemo zatim utovariti u transportna tapacirana vozila, prevesti i istovariti na Vašoj novoj adresi. Vaš nameštaj će montirati tim stručnjaka, a Vaše stvari biće raspoređene u novom prostoru po detaljnom planu koji smo unapred pripremili u skladu sa Vašim željama.

Ukoliko se nakon selidbe stambenog ili selidbe poslovnog prostora pokaže da imate nameštaj koji Vam trenutno nije potreban, ili Vam je potreban prostor gde ćete skloniti svoju arhivu, dokumentaciju ili vrednosti koje zahtevaju posebne uslove, na raspolaganju su Vam savremena skladišta kompanije Beocontrol.

Višak stvari ili stari nameštaj naš tim će, u skladu sa Vašim instrukcijama, odneti na najbližu deponiju ili, u Vaše ime, pokloniti onima koje će obradovati.

Naš tim organizuje lokalne i međugradske selidbe u svim gradovima u zemlji, a u mogućnosti smo da na poziv iz bilo kog grada u Srbiji odgovorimo za samo nekoliko sati, a da samu selidbu sprovedemo za jedan dan.

Svim svojim klijentima smo na raspolaganju 00 – 24. da svojim klijentima nudimo i organizaciju selidbi nakon radnog vremena, noću i vikendom.

Za bezbednost stvari tokom selidbe kao i za kvalitet usluge, kompanija Beocontrol izdaje svojim klijentima garanciju kojom se obavezuje da će selidba biti sprovedena u skladu sa dogovorom, kao i da će obeštetiti klijenta u slučaju nastanka štete.

 

Više informacija o uslugama selidbe za pojedine gradove možete dobiti iz sledeće liste:Za sve dodatne informacije, pozovite +381 66/114 007 ili posaljite upit na: info@beocontrol.com

Kompanija Beocontrol će ceo postupak selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas .Za inostrane klijente,molimo Vas, posetite nas medjunarodni sajt za selidbe –  Mooving Serbia ,ili pogledajte nase ostale usluge klikom na  selidbe-beocontrol.rs/usluge.