PozoviUpit

Selidba par stvari ili kutija

 

Pomeanje nekoli stvari

Selite se u inostranstvo i ne možete uklopiti sve vaše neophodne stvari u vašu dozvolu za prtljag? Bojite se pretjeranih avionskih naknada ako je vaš prtljag pretežak? Bez obzira na razlog, ako imate previše stvari da ponesete sa sobom, Gosselinova Služba za suvišnu prtljagu vam može pomoći.

 

 

Servis od vrata do vrata 

Možemo da prikupljamo, šaljemo i isporučujemo vaše stvari gde god im je potrebno da obezbede brzi, prekomerni prtljag od vrata do vrata i usluge vazdušnog saobraćaja bez pratnje za pojedince, studente, diplomate, iseljenike i turiste. Uslugu od vrata do vrata obezbeđuje naša kompanija. Mi ćemo pokupiti i dostaviti vaše vozilo što bliže vašim vratima. Pomaganje transporteru vam može uštedeti vreme i novac. Mnogi polu-kamioni i prikolice ne mogu lako napraviti čišćenje u nekim stambenim ulicama i apartmanskim zajednicama. Ako je moguće, pripremite lako pristupačan parking za utovar ili istovar vašeg vozila sa svojim provajderom unapred. Budite fleksibilni sa svojim vremenskim okvirom i postarajte se da ili vi ili vaš ovlašćeni predstavnik budete na raspolaganju za oslobađanje vašeg automobila vozaču.

Za sve dodatne informacije, pozovite +381 66/114 007 ili posaljite upit na: info@beocontrol.com

Kompanija Beocontrol će ceo postupak selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas . Za inostrane klijente, molimo Vas, posetite naš međunarodni sajt za selidbe –  Moving Serbia , ili pogledajte naše ostale usluge klikom na  selidbe-beocontrol.rs/selidbe.