Beograd

Selide Beograd i okolina

Više od 20 godina agencija za Selidbe Beograd Beocontrol uspešno seli kako firme tako i pojedince bilo gde u Beogradu i okolini pružajući kompletnu uslugu – prevoz, utovar, istovar, pakovanje, zaštitu, demontažu/montažu nameštaja kao i osiguranje svih stvari.

• Odlične cene za selidbe u Beogradu!
• Nova, specijalizovana vozila
• Osiguranje stvari
• Obučeni radnici
• Vrhunska usluga
• Prevoz nameštaja, motaža i demontaža
• Selidbe stambenih i poslovnih prostora

Ako se odlučite da posao selidbe u Beogradu poverite Beocontrolu u roku od tri sata pred vama će biti najpovoljnija ponuda. Naša kompanija organizuje regionalne selidbe u roku od 24h.Takodje, vrsimo i selidbe stambenog i poslovnog prostora ,sedam dana u nedelji, tokom 24 sata, u terminu koji najviše odgovara klijentu.

Za selidbe Beograd koristimo savremeno opremljene kamione i šlepere, a u ponudi je i transport robe kombijem koji omogućava lakši pristup i brži prevoz u gradskim sredinama.

Agencija za selidbe Beocontrol nudi dve opcije za međunarodne selidbe:

1.  „Od vrata do vrata“ koja podrazumeva da sami spakujete i pripremite robu za transport i sami je raspakujete i rasporedite po novom prostoru.
2.  „Ključ u ruke“ koja obavezuje Beocontrol da obavi ceo postupak selidbe u in-ostranstvo. To podrazumeva da tim pakera demontira nameštaj, zaštiti ga, spakuje i pripremi za transport. Nakon dolaska na željenu adresu isti tim istovari će, raspa-kovati i montirati nameštaj, a stvari složiti prema rasporedu koji je klijent skicirao.

Pribavljamo svu prateću dokumentaciju potrebnu za medjunarodnu selidbu i carinjenje robe a klijentu je omogućeno da u realnom vremenu pratiti transport do zeljene destinacije.

Beocontrol organizuje i selidbe kućnih ljubimaca, prevoz pokojnika i posmrtnih ostataka iz inostranstva kao i specijalnog tereta, odnosno vangabaritnog i teškog tereta. Za potrebe klijenta Beocontrol obezbeđuje skladištenje robe širom sveta.

Pored hiljada zadovoljnih pojedinaca, među našim klijentima nalaze se brojne ambasade, banke, sportska udruženja, državne institucije, kompanije i dr.

Selidbe kamionom se obavljaju kamionima različitih gabarita, idealnim za veće količine stvari.

Selidbe kombijem su idealne za manje količine stvari i praktičnije za manevrisanje po gradu.

Neka vaša selidba bude naša briga! Selidbe Beograd, Srbija, svet.

Upit Za Selidbe

selidba_stambenog_prostora                     selidba_poslovnog_prostora

Naša Preporuka

Odnošenje starih - nepotrebnih stvari

Selite se u novi stan ili PP i želeli bi ste da poklonite ili bacite stvari iz starog stana ili poslovnog prostora.Beocontrol ima rešenje za Vas...

Selidbe Kućnih Ljubimaca

Posedujemo veliko iskustvo u organizaciji selidbe Kućnih ljubimaca bilo gde na Svetu. Vaši ljubimci su sa nama u pravim rukama..

Diskretne selidbe

Javne i poznate ličnosti žele da niko nezna za njihovu selidbu. Beocontrol izvršava selidbe nevidljivo i tiho...

Liftovi Za Spoljašnju Selidbu

Uselite se u stan da niko nezna od stanara sa spoljne strane zgrade. Bez buke, galame i veoma brze selidbe... Beocontrol jedini u Srbiji ima sjajne mašine