selidba avionomTreba napomenuti da je vazdušni saobraćaj najbrži način prevoza i stoga je pogodan za prenos robe na sve destinacije u kratkim intervalima. Već dugi niz godina prevozimo robu vazdušnim putem i sa poznatim avio kompanijama imamo zaključene ugovore o posebnim uslovima, u mogućnosti smo da nudimo usluge vazdušnog prevoza pod posebnim uslovima.

Vaše robe i pakete preuzimamo na dogovorenoj adresi.

Uslugu selidbe avionom obavljamo po principu „od vrata do vrata“, što znači da, po potrebi stvari preuzimamo na dogovorenoj adresi, prevozimo do aerodroma, preuzimamo na destinaciji i isporučujemo je na dogovorenu adresu bilo gde u svetu.

Ako mesto preuzimanja robe nije grad u kome se nalazi aerodrom, mi obezbeđujemo mogućnost multimedijalnog transporta (utovar na dogovorenu adresu, transfer na aerodrom drugim oblicima prevoza, istovar i isporuku vašeg vozila). robe na skladište na aerodromu).

Sve dodatne aktivnosti koje prate vazdušni transport, možemo obaviti što je pre moguće. Bilo da Vam je potrebno da svoju robu skladištite pre ili posle transporta, kompanija Beocontrol nudi Vam uslugu skladištenja u preko 1,000 m2  savremeno opremljenog magacinskog prostora a u slučaju da vam je potrebno skladištenje robe u inostranstvu ostvarena je saradnja sa pouzdanim firmama širom sveta, koje garantuju jednak kvalitet skladištenja.

Priprema dokumentacije i izvođenje svih radnji vezanih za izvozno / uvozno carinjenje robe, Skladištenje robe pre ili posle vazdušnog prevoza.Obavještavamo kupce o dolasku i trenutnom stanju pošiljki u tranzitu. Preuzimanje pošiljke i njena dostava sa aerodroma na adresu primaoca u bilo kojem gradu na svetu.

Za sigurnost stvari za koje preuzimamo odgovornost tokom selidbe avionom, dajemo Vam garanciju firme, a robu možemo dodatno osigurati kod osiguravajućih kompanija sa kojima imamo potpisane ugovore.

Molimo Vas da pošaljete svoj zahtev za avio prevoz ili bilo koji drugi upit na info@beocontrol.com

 

Upit Za Selidbe

selidba_poslovnog_prostora         selidba_stambenog_prostora

.