Reference Agencija za selidbe Beocontrol

Dugogodišnjim iskustvom i ozbiljnim pristupom svakom činu selidbe, kompanija Beocontrol je izgradila imidž, koji garantuje uspeh i kvalitet svakog budućeg poslovnog poduhvata. To pokazuje i naša referentna lista klijenata:

Ambasade

Banke

Ministarstva i uprave

Domaće i internacionalne kompanije

Organizacije i savezi


Za sve dodatne informacije, pozovite +381 66/114 007 ili posaljite upit na: info@beocontrol.com

Kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas.Za inostrane klijente,molimo Vas, posetite nas medjunarodni sajt za selidbe – Mooving Serbia.,ili pogledajte nase ostale usluge klikom na selidbe-beocontrol.rs/usluge.

Šta klijenti kažu o nama

Hteo bih da iznesem svoje pozitivne utiske vezane za selidbu poslovnog prostora. Tim je vrlo profesionalan i odgovoran.

~ Momčilo Vladisavljević

Moj muzički studio i skupu muzičku opremu nisam smeo svakom da poverim. Od prijatelja sam čuo da je Beocontrol najsigurnija agencija za selidbu, koja garantuje bezbednost robe 100%. Prezadovoljan sam uslugom i pażnjom Beocontrolovih radnika, neću ih menjati ni u budućnosti!

~ Jovica Njumculovic / Music awards production

Krajnje profesionalan pristup i odlična usluga. Imate sve moje preporuke.

~ Milijana Živić

Prošle godine selili smo se iz Norveške u Srbiju i zbog glomazne carinske dokumentacije i velikih troškova trebalo je da ostavimo veliki broj stvari. Prijatelji su nam preporučili Beocontrol koji je sve drage nam stvari preselio bez mnogo problema. Prezadovoljni smo jer su nam pomogli da rešimo problem za koji smo mislili da je nerešiv.

~ Sanja i Ketil Jonah

Momci iz Beocontrola su odlični, znaju svoj posao u nulu i maksimalno su mu posvećeni. Bez konkurencije ste, samo tako nastavite.

~ Bojan Vesić

Zbog specifičnosti posla kojim se naša firma bavi i velike odgovornosti koju imamo prema krajnjim potrošačima, rešili smo da našu lako kvarljivu robu prepustimo Beocontrolu za transport i čuvanje, i nijednog trenutka se nismo pokajali.

~ Miroslav Jovanović / Fungisell