All risk Osiguranje

Kompanija Beocontrol selidbe i transport organizuje tako da rizik od nastanka štete svede na najmanju moguću meru – All risk Osiguranje.

Da bismo dodatno obezbedili svoje klijente u slučaju bilo kakve štete koja može nastati tokom selidbe ili transporta, njihove stvari ili robu osiguravamo (All risk Osiguranje) i kod osiguravajućih kuća sa kojima imamo zaključene ugovore – Basler i Uniqa osiguranjima.

 

Basler osiguranje sa tradicijom od preko 150 godina, poteklo je iz švajcarske, zemlje sa najpouzdanijim finansijskim sistemom i posluje u okviru Baloaz Grupe (Baloise Group) čije je sedište u Bazelu. Ova osiguravajuća kuća nalazi se među najuspešnijim osiguravajućim kućama u Evropi i posluje na tržištima sedam evropskih zemalja – Švajcarske, Nemačke, Belgije, Luksemburga, Austrije, a u regionu jugoistočne Evrope prisutan je u Hrvatskoj i Srbiji i ukupno zapošljava više od 9.000 ljudi.

UNIQA Srbija članica je jednog od vodećih evropskih osiguravajućih koncerna – austrijske UNIQA grupe, koja sa tradicijom poslovanja dugom 200 godina posluje na 18 tržišta Evrope i broji 9.6 miliona klijenata. U Srbiji ima tradiciju poslovanja dugu više od 20 godina.

Kompanija Beocontrol poseduje iskustvo od preko 20 godina u organizovanju i koordiniranju svih tipova selidbi  stambenog i poslovnog prostora u Zemlji i Inostranstvu i odabir osiguravajućih kuća je itekako važan korak u organizovanju selidbi. Zato naše iskustvo vezujemo sa Basler i UNIQA osiguranjima – All risk Osiguranje.

Beocontrol kompanija omogućiće vam da selidbu doživite kao jedan lep događaj u Vašem životu.

Upit Za Selidbe

selidba_stambenog_prostora                     selidba_poslovnog_prostora

Naša Preporuka

Odnošenje starih - nepotrebnih stvari

Selite se u novi stan ili PP i želeli bi ste da poklonite ili bacite stvari iz starog stana ili poslovnog prostora.Beocontrol ima rešenje za Vas...

Selidbe Kućnih Ljubimaca

Posedujemo veliko iskustvo u organizaciji selidbe Kućnih ljubimaca bilo gde na Svetu. Vaši ljubimci su sa nama u pravim rukama..

Diskretne selidbe

Javne i poznate ličnosti žele da niko nezna za njihovu selidbu. Beocontrol izvršava selidbe nevidljivo i tiho...

Liftovi Za Spoljašnju Selidbu

Uselite se u stan da niko nezna od stanara sa spoljne strane zgrade. Bez buke, galame i veoma brze selidbe... Beocontrol jedini u Srbiji ima sjajne mašine