selidbe namestajaIznajmljivanje kancelarijskog namestaja, kako na kraci, tako i na duzi period. Poslovni svet je veoma dinamičan i sve se menja iz minuta u minut. Tako isto i poslovno okruženje. Ukoliko želite da ispratite trendove, ili da osvežite svoj radni prostor, iznajmljivanje nameštaja je prava stvar za vas.

Sve se može obaviti efikasno, jednostavno i brzo, pa se čak može i čitav enterijer isplanirati po vašim željama

Iznajmljivanje kancelarijskog namestaja ima više pogodnosti a najviše se ogleda u isplativosti. Kupovina osnovih sredstava, kao što je nameštaj za vaš poslovni prostor, dovodi do dugoročnih troškova. Vlasništvo nad osnovnim sredstvima, troškovi održavanja, promene lokacija, skladištenja su troškovi koji povećavaju vaš početni kapital i do tri puta. Umesto da kupujete dok rastete i razvijate svoj biznis i zaglavite se sa vašim inventarom, komanija Beocontrol vam nudimo fleksibilne uslove iznajmljivanja nameštaja tako da dobijete ono što vam treba i kada vam treba.

iznajmljivanje kancelarijskog namestaja

U ponudi kompanije Beocontrol je veliki izbor nameštaja: iznajmljivanje stolova, stolica, ormana, fiokara i ostalog nameštaja koji rentiramo. Izaberite proizvod koji Vama najviše odgovara i kontaktirajte nas za iznajmljivanje namestaja. Nameštaj se može plasirati praktično u svim vrstama strukture i može se prilagoditi višenamenskim objektima kako bi odgovarali različitim potrebama.

Naša Preporuka

Odnošenje starih - nepotrebnih stvari

Selite se u novi stan ili PP i želeli bi ste da poklonite ili bacite stvari iz starog stana ili poslovnog prostora.Beocontrol ima rešenje za Vas...

Selidbe Kućnih Ljubimaca

Posedujemo veliko iskustvo u organizaciji selidbe Kućnih ljubimaca bilo gde na Svetu. Vaši ljubimci su sa nama u pravim rukama..

Diskretne selidbe

Javne i poznate ličnosti žele da niko nezna za njihovu selidbu. Beocontrol izvršava selidbe nevidljivo i tiho...

Liftovi Za Spoljašnju Selidbu

Uselite se u stan da niko nezna od stanara sa spoljne strane zgrade. Bez buke, galame i veoma brze selidbe... Beocontrol jedini u Srbiji ima sjajne mašine