Dodatne usluge kod selidbi

Selidbe umeju da budu veoma stresne, posebno ukoliko postoji neki nestandardniji zahtev odnosno situacija koja zahteva posebne uslove – od montaže i demontaže nameštaja, preko skladištenja stvari pa sve do carinskih usluga i prevoza vangabaritnih tereta. Agencija za selidbe Beocontrol, zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, uspešno je realizovala na hiljade selidbi bez obzira na vrstu, lokaciju ili obim posla. Svaki problem posmatramo kao izazov i sigurni smo da ćemo moći da vam pomognemo.

Naš obučeni tim će vam pomoći oko prevoza nameštaja, rastavljanja i ponovnog sastavljanja nameštaja, kuhinjskih elemenata i drugih stvari.

Više

Naš profesionalni tim obučen za pakovanje, demontažu, montažu, utovar i istovar će pripremiti Vaše stvari za selidbu u skladu sa najvišim mogućim standardima.

Detaljnije

Našim klijentima nudimo uslugu skladištenja u magacinskim prostorima uređenim po svetskim standardima.

Detaljnije

Vršimo vangabaritne selidbe bez obzira na težinu posla  - klaviri, sefovi, serverski rack-ovi. Raspolažemo specijalizovanom opremom i obučenim ljudstvom.

Detaljnije

Naš tim će za Vas pribaviti sve neophodne dozvole za izvoz knjiga, slika, antikviteta, kućnih ljubimaca, i na carini obaviti sve neophodne formalnosti vezane za uvoz/izvoz Vaših ličnih stvari.

Detaljnije

Na osnovu iskustva koje smo stekli tokom mnogobrojnih selidbi koje smo organizovali i potreba svojih klijenata, odlučili smo da u svoju ponudu uvrstimo i uslugu odnošenja nepotrebnih stvari na deponiju ili ih poklonimo onima kome trebaju.

Detaljnije