PozoviUpit

Međunarodne selidbe

Međunarodne selidbe-agencija za selidbe Beograd

Agencija za selidbe - medjunarodne selidbeSelite se u inostranstvo?

Gotovo svako životno doba nosi razlog za selidbu, a vrlo često su to selidbe u drugu državu. Međunarodne selidbe su naročito zahtevne.

Selidbe u inostranstvo zahtevaju pribavljanje dozvola i potvrda za uvoz i posedovanje svih stvari, a naročito specijalnih tereta i skupih antikviteta.

Pribavljanje ovih dozvola i carinske dokumentacija vrlo često utiču na trajanje međunarodne selidbe. Zbog uštede vremena i novca gotovo uvek je isplativije angažovati pomoć agencije prilikom selidbe u inostranstvo.

Zato Agencija za selidbe – međunarodne selidbe, obavlja sve poslove umesto Vas!


Kompanija Beocontrol profesionalno i efikasno organizuje međunarodne selidbe širom sveta! 


Sa ponosom ističemo da možemo preseliti Vaš namestaj i ostale radinosti, obaviti sve prateće usluge čak i ka destinacijama koje su za mnoge kompanije nemoguće.

Ono što izdvaja kompaniju Beocontrol od konkurentskih firmi je široka mreža pouzdanih partnera. To je garancija da međunarodnu selidbu možemo organizovati u najkraćem mogućem roku.

Svaka međunarodna selidba odnosno prevoz robe maksimalno je organizovan. Taj proces počinje od samog izbora ambalaže za pakovanje robe, preko sigurnog utovara, trasnsporta i istovara robe, sve do trenutka kada poslednju stvar stavimo na svoje mesto.

Nudimo demontažu i raspakivanje stvari!  Na adresi Vaše stvari će biti istovarene i raspoređene prema unapred preciziranom planu.

Ceo proces selidbe obavićemo uz konstantno savetovanje sa Vama, prema Vašim zahtevima.

Agencija za selidbe - medjunarodne selidbeAgencija za selidbe - medjunarodne selidbe

 

Šta podrazumeva međunarodna selidba po sistemu ’’ključ u ruke’’?

  • Pakovanje i zaštita – ukoliko se odlučite za ovaj vid međunarodne selidbe tim pakera će profesionalno demontirati Vaš nameštaj, zaštititi ga i pripremiti za transport. Vaše stvari i pokućstvo će zapakovati u zapečaćene kutije koje su jasno obeležene nalepnicama. Na nalepnicama je popisan sadržaj kutije.
  • Pribavljanje dozvola i carinske dokumentacije – stručnjaci firme Beocontrol će za Vas izvaditi sve neophodne dozvole za selidbe kućnih ljubimaca, izvoz knjiga, umetničkih slika i stilskog nameštaja. Dozvole su neophodne zbog carinske procedure koje prate međunarodne selidbe.
  • Prevoz stvari adekvatnim vozilima – Transport stvari obavićemo u dogovoru sa Vama željenim transportnim sredstvom. U ponudi imamo: drumski, železnički, rečni i avio transport.
  • Osiguranje stvari i praćenje transporta – Vaše stvari u transportu biće osigurane kod renomiranih osiguravajućih kuća sa kojima naša kompanija ima ugovore. Transport stvari moći ćete u svakom trenutku da pratite preko interneta putem GPS-a.
  • Demontaža i raspakivanje stvari – Na novoj adresi Vaše stvari će biti istovarene i raspoređene prema unapred preciziranom planu. Ceo proces međunarodne selidbe firma Beocontrol obaviće uz konstantno savetovanje sa Vama.
  • Skladištenje viška nameštaja – nameštaja kog ne želite da se odreknete, možete čuvati u nekom od naših savremeno opremljenih skladišta. Vaše stvari ili umetnička dela biće bezbedne i zapakovane i skladištene tako da na njima neće biti nikakvih tragova vremena ni ukoliko ih ponovo uzmete za nekoliko godina.

Kako organizovati međunarodnu selidbu kućnog ljubimca?

Ako se selite u inostranstvo a pri tom imate i kućnog ljubimca, potrebno je da razmišljate i ovoj vrsti selidbe.

Firma Beocontrol organizuje inostrane selidbe kućnih ljubimaca, tako da ćete tokom selidbe moći biti sigurni da je Vaš ljubimac u sigurnim rukama.

Kompanija svojim klijentima izdaje i garanciju u vidu ugovora da će posao biti obavljen prema dogovoru.

Klijent će biti obeštećen u slučaju nastanka štete.

Ukoliko želite da nam poverite da organizujemo Vašu selidbu u inostranstvo, nakon popunjavanja upitnika sa desne strane ekrana, agenti će sačiniti ponudu samo za Vas.

Biće nam čast da svoje stvari i obaveze poverite firmi Beocontrol.

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback