Agencija za selidbe – medjunarodne selidbe Beograd

Agencija za selidbe - medjunarodne selidbeSelidbe inostranstvo

Gotovo svako životno doba nosi razlog za selidbu, a vrlo često su to selidbe u drugu državu. Međunarodne selidbe su naročito zahtevne jer zahtevaju pribavljanje dozvola i potvrda za uvoz i posedovanje svih stvari, a naročito specijalnih tereta i skupih antikviteta.Pribavljanje ovih dozvola i carinske dokumentacija vrlo često utiču na trajanje međunarodne selidbe, pa je zbog uštede vremena i novca gotovo uvek isplativije angažovati pomoć agencije prilikom selidbe u inostranstvo.Zato Agencija za selidbe – medjunarodne selidbe,obavlja sve poslove umesto Vas!


Kompanija Beocontrol profesionalno i efikasno organizuje medjunarodne selidbe širom sveta, iz bilo kog mesta i ka bilo kojoj destinaciji.


Sa ponosom ističemo da možemo preseliti Vaš namestaj i ostale radinosti, obaviti sve prateće usluge čak i ka destinacijama koje su za mnoge kompanije nemoguće. Ono što izdvaja kompaniju Beocontrol od konkurentskih firmi je široka mreža pouzdanih partnera, koji garantuju da međunarodnu selidbu možemo organizovati u najkraćem mogućem roku.Svaka selidba odnosno prevoz robe maksimalno je organizovan pocevsi od samog izbora ambalaze za pakovanje vase robe, preko sigurnog utovara, trasnsporta i istovara robe, sve do trenutka kada poslednju stvar stavimo na svoje mesto. Nudimo Demontaža i raspakivanje stvari – Na adresi Vaše stvari će biti istovarene i raspoređene prema unapred preciziranom planu, a ceo proces selidbe obavićemo uz konstantno savetovanje sa Vama, i Vasim zahtevima.

 

Agencija za selidbe - medjunarodne selidbeAgencija za selidbe - medjunarodne selidbe

 

 

Šta podrazumeva međunarodna selidba po sistemu ’’ključ u ruke’’?

  • Pakovanje i zaštita – ukoliko se odlučite za ovaj vid međunarodne selidbe tim pakera će profesionalno demontirati Vaš nameštaj, zaštititi ga i pripremiti za transport, a Vaše stvari i pokućstvo zapakovati u zapečaćene kutije koje su jasno obeležene nalepnicama na kojima je popisan sadržaj kutije.
  • Pribavljanje dozvola i carinske dokumentacije – stručnjaci firme Beocontrol će za Vas izvaditi sve neophodne dozvole za selidbe kućnih ljubimaca, izvoz knjiga, umetničkih slika i stilskog nameštaja, ako i sve carinske procedure koje prate međunarodne selidbe.
  • Prevoz stvari adekvatnim vozilima – Transport stvari obavićemo u dogovoru sa Vama željenim transportnim sredstvom drumskim, železničkim, vodenim ili avio transportom.
  • Osiguranje stvari i praćenje transporta – Vaše stvari u transportu biće osigurane kod renomiranih osiguravajućih kuća sa kojima naša kompanija ima ugovore, a njihov prevoz moći ćete u svakom trenutku da pratite preko interneta putem GPS-a.
  • Demontaža i raspakivanje stvari – Na novoj adresi Vaše stvari će biti istovarene i raspoređene prema unapred preciziranom planu, a ceo proces međunarodne selidbe firma Beocontrol obaviće uz konstantno savetovanje sa Vama.
  • Skladištenje viška nameštaja – nameštaja kog ne želite da se odreknete, možete čuvati u nekom od naših savremeno opremljenih skladišta. Vaše stvari ili umetnička dela biće bezbedne i zapakovane i skladištene tako da na njima neće biti nikakvih tragova vremena ni ukoliko ih ponovo uzmete za nekoliko godina.

Takođe, organizujemo inostrane selidbe kućnih ljubimaca, tako da ćete tokom selidbe moći biti sigurni da je Vaš ljubimac u sigurnim rukama.

Firma Beocontrol svojim klijentima izdaje i garanciju u vidu ugovora da će posao biti obavljen prema dogovoru, kao i da će klijent biti obeštećen u slučaju nastanka štete.

Ukoliko želite da nam poverite da organizujemo Vašu selidbu u inostranstvo, nakon popunjavanja upitnika sa desne strane ekrana, agenti firme Beocontrol sačiniće ponudu samo za Vas. Biće nam čast da svoje stvari i obaveze poverite firmi Beocontrol.

 Svojim klijentima nudimo dve vrste usluga kada su u pitanju međunarodne selidbe tj. selidbe u inostranstvo:

Kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas.

Ukoliko želite da sami spakujete i pripremite svoj nameštaj za transport, tim kompanije Beocontrol će Vaše stvari utovariti, prevesti i istovariti na željenoj adresi u najkraćem mogućem roku.


Nekoliko saveta prilikom selidbe:

Kad samo pomislite koliko imate nameštaja, garderobe, ukrasa, kuhinjskog posuđa, knjiga koje treba spakovati, uhvati vas panika i dođe vam da odustanete od selidbe. I tome ima leka. Tajna je u dobroj pripremi. To je jedini način da se selidba ne pretvori u haos i bespotrebno mučenje. Ipak, ovaj posao nemojte da shvatite olako. Podaci kažu da je za pakovanje stvari iz stana od oko 50 metara kvadratnih potrebno oko mesec dana.

POČNITE PRIPREMU NA VREME

Stvari iz svake prostorije u starom stanu treba da pakujete posebno. Spakovane kutije, kofere i kese iz jedne sobe obeležite tako da u svakom trenutku možete da uočite gde se koja stvar nalazi. Najbolje je da za svaku prostoriju napravite nalepnice u drugoj boji.

NAPRAVITE ČEK-LISTU

Iz iskustva ljudi koji se profesionalno bave selidbama, od neprocenjive pomoći je da napravite listu stvari koje treba da uradite tokom selidbe. Ovakva lista će vas držati na pravom koloseku, a kako se približava dan selidbe, imaćete pregled stvari koje ste uradili i štiklirali na listi. Jedino tako se neće dogoditi da zaboravite bitne stvari.

SPAKUJTE FASCIKLU

Organizator selidbe zapravo jeste fascikla u koju ćete odložiti sva dokumenta vezana za stan, izvode iz matičnih knjiga, venčani list, državljanstva, pasoše, račune…

ODREDITE NAJVAŽNIJE KUTIJE

Kako biste odmah po preseljenju mogli da funkcionišete, spakujte za svaku prostoriju jednu kutiju koja će imati prioritet nad svim ostalim paketima i označite je crvenom nalepnicom. Takozvana otvori- me-prvu kutija treba da sadrži stvari koje želite da znate gde su istog časa kad se uselite u nov dom.

Takođe, za svakog člana domaćinstva spakujte po jedan kofer ili ranac njemu neophodnih stvari i držite ih odvojeno.

REŠITE SE VIŠKA STVARI

Najviše vremena tokom selidbe potroši se na pakovanje i raspakivanje, pa ne gubite vreme na stvari koje niste koristili godinama. Selidba je pravo vreme da ih se oslobodite.

DATUM SELIDBE ZAKAŽITE ŠTO RANIJE

Pozovite nas i na vreme zakažite termin i precizirajte u sat vreme za prevoz.

Pogledajte i dugoročnu vremensku prognozu, jer su vremenske prilike bitne kako bi selidba prošla bez muke i oštećenja stvari.Za sve dodatne informacije, pozovite +381 66/114 007 ili posaljite upit na: info@beocontrol.com

Kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas .Za inostrane klijente,molimo Vas, posetite nas medjunarodni sajt za selidbe –  Mooving Serbia ,ili pogledajte nase ostale usluge klikom na  selidbe-beocontrol.rs/usluge.