Kombi selidbe – Agencija za selidbe


Kombi selidbe predstavljaju jedan od najekonomičnijih i najfleksibilnijih načina selidbi. Kombi vozila se uglavnom koriste za prevoz ljudi i manje količine stvari, ali su naročito pogodna za selidbe u gradskoj sredini.

Koje su prednosti selidbi kombijem?

• Reč je o prevoznom sredstvu koje je izuzetno pogodno za manje selidbe;
• To je svakako najjeftiniji i najekonomičniji vid transporta;
• Prevoz kombijem je izuzetno zahvalan za organizaciju hitnih selidbi sa kojima se kreće neposredno nakon Vašeg telefonskog poziva;
• Zbog svojih dimenzija on je naročito pogodan za selidbe u gradskim sredinama i na teško pristupačnim mestima.
• Kombi prevoz je naročito pogodan za prevoz starijih osoba i osoba sa invaliditetom zbog komfora koji nudi;

selidbe kombi kombi selidbe 2 kombi selidbe 3

Svakako najveća prednost ovog vida transporta je činjenica da u međunarodnom saobraćaju transport kombijem oslobođen troškova izdavanja dozvola koje su neophodne za velika vozila težine preko 7,5 tona, što je jedan od razloga pristupačnijih cena u odnosu na druge vidove selidbe.

Za svaku selidbu je neophodno obezbediti dovoljan broj obučenih ljudi, dovoljno vozila, ali i iskustvo i znanje kako efikasno preseliti stvari i garantovati za njihovu bezbednost i zaštitu od oštećenja. Zato je bez obzira na vrstu vozila kojom se vrši transport neophodno potražiti agenciju za selidbe koja ima dobru reputaciju i spremna da pruži garanciju za kvalitet svojih usluga.

Čestitamo! Za vas se ovde potraga završava, jer se već nalazite na stranici agencije koja se može pohvaliti višegodišnjim iskustvom u organizovanju kako međunarodnih selidbi tako i domaćih selidbi poslovnog i stambenog prostora i hiljadama zadovoljnih klijenata od kojih svakodnevno dobija brojne preporuke.

U skladu sa zahtevima i vašim potrebama mi ćemo nakon vašeg poziva napraviti procenu selidbe kombijem i dostaviti ponudu u najkraćem mogućem roku. Od trenutka potpisivanja ugovora i preuzimanja stvari dogovorenoj lokaciji, one će biti u sigurnim rukama, a Vi se možete prepustiti nekim lepšim aktivnostima.

Ne oklevajte, nazovite jednog od stotine naših agenata koji dežuraju 24 sata, 7 dana u nedelji, zakažite selidbu kombijem i pridružite se našoj dugačkoj listi zadovoljnih klijenata.
Očekujemo vas!

Upit Za Selidbe

selidba_stambenog_prostora                     selidba_poslovnog_prostora