O NAMA

Početna/O NAMA
O NAMA2022-12-25T21:40:39+01:00

Saznajte više o nama

Agencija za selidbe Beocontrol je osnovana 2000. godine sa ciljem da klijentima obezbedi najkvalitetniju uslugu organizovanja selidbi i transporta na teritoriji Balkana.

Konstantnim ulaganjem u najsavremeniju opremu i vozila, praćenjem svetskih standarda u pružanju vrhunskih usluga, kvalitetom, efikasnošću, disciplinom, profesionalnošću i konkurentnim cenama kompanija Beocontrol je uspela da se nametne kao jedna od vodećih agencija u oblasti selidbi i transporta robe.

Zahvaljujući poverenju svojih klijenata, za 20 godina raširili smo svoju mrežu po celom regionu i danas agencija za selidbe Beocontrol ima kancelarije u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Čačku, Podgorici, i  Prištini,   a do 2020 otvaramo i poslovnice u Hrvatskoj i Sloveniji kako bi lakše i brže pokrili celu Evropu.

Partnerska mreža kompanije Beocontrol od preko 1,000 agenata iz celog Sveta i saradnja sa kompanijama iz preko 40 Zemalja, omogućavaju agenciji za selidbe Beocontrol da svoje usluge selidbe i transporta robe nudi širom sveta od Vrata do Vrata po sistemu ključ u ruke.

U želji da izađemo u susret svim potrebama svojih klijenata proširili smo i paletu usluga, tako da u svojoj ponudi imamo i dodatne usluge pakovanja, skladištenja, logistike, špedicije i ostalih usluga koje prate selidbu.

Moto i osnovni cilj kompanije Beocontrol je zadovoljan klijent.

Naša referenta lista dovoljno govori o ukazanom poverenju svih Velikih kompanija, Ambasada, Diplomatskih predstavništva kao i fizičkih lica koje smo preselili za sve ove godine postojanja, čime im zahvaljujemo ovim putem na ukazanom poverenju za naše usluge jer bez njih i naše Profesionalne usluge danas nebi nosili titulu najbolje Agencije za selidbe u Srbiji.

Stručan i profesionalan tim, kvalitetni vozači, moderan novi vozni park i najviši kvalitet usluga po Svetskim standardima, temelj su našeg dosadašnjeg uspeha i stvaranje prepoznatljivog brenda Beocontrol.

Principi po kojima posluje kompanija Beocontrol jedinstveni su za sva mesta u kojima poslujemo:

Mi cenimo Vaše stvari!
Kao vodeća kompanija za selidbe u regionu u mogućnosti smo da Vam ponudimo izuzetno efikasne i visoko profesionalne usluge selidbe i transporta. Transport Vaše imovine organizujemo vozilima specijalne namene i to tako da sigurnost bude na najvišem mogućem nivou. Pakovanjem selidbenih stvari (garderobe, posuđa, dokumentacije, kancelarijskog nameštaja i inventara i arhive) u kutije koje su napravljene od petoslojnog kartona i obavijanjem Vašeg nameštaja posebnim folijama i prekrivačima dodatno ih štitimo od nastanka štete.

Mi čuvamo Vaše stvari!
Kompanija Beocontrol svojim klijentima nudi preko 1,000m2 magacinskog prostora. Vaše stvari biće profesionalno zapakovane, obeležene i čuvane u najboljim mogućim i redovno kontrolisanim uslovima.Specijalizovali smo se za skladištenje stvari koje zahtevaju specijalno rukovanje, redovne kontrole ili upotrebu stepenica i liftova.

Naša skladišta su u mogućnosti da prime individualne predmete, kompletan kućni sadržaj ili kancelarijski inventar. Numerisanjem svakog dela Vaše imovine nalepnicama različitih boja i stručnim pakovanjem omogućavamo da sve stvari koje Vam trenutno nisu potrebne, budu odložene u kutije oblepljene nalepnicama sa tačnim sadržajem unutar njih, tako da ih lako možete čuvati i sami.

Diskrecija!
Naša kompanija Vam garantuje potpunu diskreciju bilo da ste kompaniji Beocontrol poverili selidbu svog stambenog ili poslovnog prostora. Takođe, možete biti sigurni da će za Vašu znati samo Vi i kompanija Beocontrol. Selidbe radimo nevidljivo, tiho i da niko nezna.

“00-24h” selidba! U želji da svojim klijentima omogući da ne odlažu obaveze i ne prekidaju svoje svakodnevne aktivnosti zbog selidbe, kompanija Beocontrol pruža mogućnost organizovanja selidbi i nakon radnog vremena klijenta, u dane vikenda ili noću.

Selidba velikih sistema od petka do ponedeljka!
Ogromno iskustvo u organizovanju selidbi poslovnih prostora svi vrsta, omogućilo je kompaniji Beocontrol da selidbe objekata od nekoliko hiljada kvadratnih metara završi od petka do ponedeljka i tako svojim klijentima omogući da nastave rad na novoj lokaciji bez remećenja redovnih poslovnih aktivnosti.

U okviru Agencija za selidbe Beocontrol funkcionišu 3 odeljenja:

1. Domaće lokalne i Medjunarodne – inostrane selidbe Poslovnih prostora
2. Domaće lokalne i Medjunarodne – inostrane selidbe Stambenih prostora
3. Ostale usluge

Pozivamo Vas da nas posetite u najlepši logistički selidbeni centar na Balkanu i uverite se u naš kvalitet.

U svakom trenutku iskusni Menadžeri kompanije Beocontrol pružiće Vam profesionalni konsalting za Vašu selidbu bilo da je Stan, Firma, poslovna zgrada, Hala ili proizvodnja.

U mogućnosti smo da preselimo Sve što treba da se preseli sa Tačke A na tačku B i sa ponosom možemo reći da je naš moto da „svaki problem ima i rešenje“ je do sada uvek dao rezultate.

Biće nam Veliko zadovoljstvo da Vam pokažemo i dokažemo da je Vaš izbor, pravi i siguran izbor za Vašu selidbu.

Ono po čemu se razlikujemo od svih drugih:

Imamo izražene komunikativne i organizacione sposobnosti i volimo da radimo sa ljudima,
• Posedujemo višegodišnje iskustvo u uslugama selidbi,
• Posvećeni smo ciljevima u poslu,
• Volimo dinamičan posao i profesionalno funkcionišemo u takvom okruženju,
• Tačni smo, pouzdani, ljubazni, odgovorni, precizni i pedantni u radu,
• Mi smo Tim pozitivnog i vedrog duha,
• Imamo usmerenost isključivo na vrhunske rezultate,
• Imamo sposobnost rada pod pritiskom
• Brzo rešavamo sve probleme,

Dobrodošli u Kompaniju Beocontrol

Kompanija Beocontrol selidbe i transport organizuje tako da rizik od nastanka štete svede na najmanju moguću meru. Da bismo dodatno obezbedili svoje klijente u slučaju bilo kakve štete koja može nastati tokom selidbe ili transporta, njihove stvari ili robu osiguravamo i kod osiguravajućih kuća sa kojima imamo zaključene ugovore – Basler i Uniqa osiguranjima.

Kompanija Beocontrol već preduzima sve neophodne korake kako bi, isključivo kvalitetom usluga koje pruža, zauzela lidersku poziciju i postala vodeća kompanija u oblasti organizovanja selidbi i transporta u celoj Jugoistočnoj Evropi.

Naša vizija je da kompanija Beocontrol postane sinonim za kvalitetne, efikasne i ekonomične usluge selidbe stambenog i selidbe poslovnog prostora, kao i za najpovoljniju i najpouzdaniju uslugu transporta robe.

Kompanija Beocontrol insistira na tome da zasluži poverenje svojih klijenata i pruži im potpunu sigurnost. Svaki posao sklopljen sa kompanijom Beocontrol verifikuje se ugovorom, čime klijentima pružamo pravnu garanciju kako za izvršenje posla, tako i za nadoknadu u slučaju oštećenja selidbenih stvari ili robe za čiji smo transport preuzeli odgovornost.

Kompanija Beocontrol selidbe i transport organizuje tako da rizik od nastanka štete svede na najmanju moguću meru. Da bismo dodatno obezbedili svoje klijente u slučaju bilo kakve štete koja može nastati tokom selidbe ili transporta, njihove stvari ili robu osiguravamo i kod osiguravajućih kuća sa kojima imamo zaključene ugovore – Basler i Uniqa osiguranjima.

Spremni ste za SELIDBU?

Beocontrol Logistic Beograd

Profesionalne selidbe u Srbiji i inostranstvu

Vojni put 274b, blok II

11283 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 405 64 68
Mob: +381 69 114 00 00

info@selidbe-beocontrol.rs

Radno Vreme

Radnim danima: 08.00 – 18.00h
Subotom: 08.00 – 15.00h

facebook icon  instagram icon  linkend in icon  pinterest  twiter icon  youtube icon

Agencija za selidbe

Poslovnica Niš

Radoja Dakića, 18000 Niš

Mob: 069/11 40 002

info@selidbe-beocontrol.rs

Poslovnica Novi Sad

Jovana Subotića bb, 21 000 Novi Sad

Mob: 063/841 20 81

info@selidbe-beocontrol.rs

Go to Top