Zahvaljujući specijalizovanim vozilima kompanija Beocontrol nudi klijentima uslugu Transport Automobila, i za pravna i za fizička lica.

Posedujemo sve potrebne dozvole i sertifikate, kao i CRM osiguranja, tako da smo u mogućnosti da obavljamo i međunarodni prevoz automobile bilo da prevozite nova, polovna, neispravna, neregistrovana ili havarisana vozila iz Srbije ili ih uvozite iz inostranstva.  Klijentima omogućavamo pripremu kompletne dokumentacije i pomoć prilikom carinjenja.

Pored automobila, Beocontrol obavlja i transport svih vrsta putničkih i teretnih vozila (kombi, minibus itd.), bez obzira na količinu – delimični, odnosno puni utovari. Naše višegodišnje iskustvo u domaćem i međunarodnom transportu robe garantuje maksimalno profesionalnu uslugu. Prednost naše firme je to što su naši, kao i kamioni naših partnera, locirani u velikom broju gradova Evrope i u mogućnosti smo da uvek na najbrži način izvršimo prevoz vaših vozila.

Prikolica za prevoz automobila

Naše prikolice za prevoz automobila su nove, atestirane i prilagođene evropskim propisima i bezbedonosnim standardima za transport i prevoz vozila. Naše prikolice su opremljene svom dodatnom opremom što ih čini veoma pouzdanim za transport, a zahvaljujući manjim točkovima, centar ravnoteže je niži i samim tim su prikolice veoma stabilne. Beocontrol logistički centar odgovara na upite klijenata u najkraćem mogućem roku i svakog trenutka prati kompletnu proceduru, od početka do kraja.

Pored standardnog, nudimo i dodatno osiguranje zahvaljujući saradnji sa renomiranim osiguravajućim kućama Basler i Uniqua.

Sva Beocontrol vozila opremljena su opcijom satelitskog praćenja, tako da klijenti u svakom trenutku mogu pratiti status prevoza.

Nazovite nas i uverite se i sami, mi ćemo Vam ponuditi garantovano najbolje rešenje za prevoz automobila. 

VAŠ ZAHTEV ZA PONUDU TRANSPORTA I EVENTUALNA PITANJA MOŽETE POSLATI NA INFO@BEOCONTROL.COM.