Selidbe Zaječar


selidbe zaječarKada je reč o Zaječaru i Timočkoj krajni poslednjih godina se beleži sve veći broj međunarodnih selidbi iz/u Rumuniju, ali i veliki broj lokalnih selidbi iz Zaječara, za Beograd, Novi Sad, Kragujevac i druge veće gradove u Srbiji.

Javlja se i značajan broj penzionera koji se iz inostranstva vraćaju da u svom rodnom Zaječaru provedu mirnu starost i uživaju u svom rodnom kraju.

 

Zato je agencija za selidbe Beocontrol ponudila svojim klijentima kompletnu uslugu selidbi u Zaječar i okolna mesta kao i iz Zaječara do bilo kog grada u Srbiji i inostranstvu.

Tako su pored kompletnih selidbi stanova, lokala i poslovnih prostora, najtraženiji vidovi selidbi iz/za Zaječar:

  • selidbe antikviteta, nakita i kolekcionarskih zbirki,
  • selidbe kućnih ljubimaca,
  • selidbe automobila i drugih vozila,
  • selidbe specijalnih tereta, fabričnog inventara i građevinskih konstrukcija
  • selidbe starijih lica,
  • i prevoz preminulih iz inostranstva.

Ako su i Vama potrebne slične usluge selidbe u Zaječaru ili okolini, naša firma je pravi izbor za Vas. Dostupni smo Vam 24 sata dnevno i spremni smo da izađemo u susret svim Vašim željama.

Možete se odlučiti za kompletnu uslugu selidbe po metodu „ključ u ruke“, koji podrazumeva da ćemo se mi u potpunosti pobrinuti za Vaš nameštaj (razmontirati ga, zaštititi, transportovati i opet sklopiti), ili po metodu „istovar-transport-utovar“, po kome Vam obezbeđujemo utovar, transport i istovar već razmontiranog i upakovanog nameštaja.

Za koji god metod da se odlučite, stručni tim će se pobrinuti da i najosetljiviji komadi Vašeg nameštaja sigurno stignu do željene odrednice. Pored toga, naša ekipa će se, uz pomoć najmodernije opreme, sa lakoćom izboriti i sa krupnim komadima nameštaja, kao što su plakari, klaviri, sefovi i slično.

Tokom selidbe obezbeđujemo osiguranje kod svetski priznatih osiguravajućih kuća, a u svakom trenutku i sami možete kontrolisati tok selidbe pute linka na Internetu.

O našem dugogodišnjem iskustvu i kvalitetu svakako najbolje svedoče oni koji su već koristili naše usluge selidbi.