UPUTSTVO ZA POPUNJAVANJE UPITNIKA

Dragi klijenti, U nastavku se nalaze par instrukcija za popunjavanje upitnika.

SELIDBE U BEOGRADU

Ukoliko se selite lokalno u Beogradu upitnik netreba da popunjavate već je dovoljno da nas samo pozovete na 011/405 64 68 ili +381 69 114 00 00 i da dogovorimo dolazak kod Vas u stan ili poslovni prostor radi procene.

SELIDBE PO SRBIJI IZMEDJU GRADOVA

Ukoliko se selite iz nekog grada u Srbiji u drugi Grad u Srbiji, potrebno je detaljno popuniti upitnik, poslati video ili slike na Viber ili  Whats up na broj +381 69 114 00 00 i dobićete ponudu na e-mejl.

SELIDBE U INOSTRANSTVO

Za Medjunarodne selidbe uvek je poželjno da popunite detaljno upitnik za selidbu kao i da pošaljete slike i video klip stana na +381638412081  (viber ili whats up)

  • Ukoliko se selite iz Srbije u bilo koju Zemlju na svetu predlažemo vam da nas kontaktirate da dogovorimo dolazak našeg procenitelja na Vašu adresu.
  • Ukoliko se selite iz Bilo koje zemlje na Svetu u Srbiju, Bosnu, Crnu Goru, Makdoniju, Hrvatsku ili  Sloveniju potrebno je da nam pošaljete popunjen upitnik ili pošaljete slike ili video klip stana ili poslovnog prostora na Viber ili Whats up na +381638412081

Takodje treba znati da selidbe unutar Evropske Unije uvek možemo odraditi izmedju Zemalja u saradnji sa našim partnerima iz Evrope. Potrebno je samo da popunite upitnik i da očekujete ponudu. Potpisana ponuda ima formu ugovora.

Upit Za Selidbe

selidba_poslovnog_prostora         selidba_stambenog_prostora

.