PozoviUpit

Selidbe antikviteta

Selidbe antikviteta Beograd

selidbe antikviteta

Selidbe antikviteta spadaju u najzahtevnije selidbe, jer je reč o selidbama retkih predmeta i umetnina od neprocenjive vrednosti za same vlasnike i istoriju umetnosti. S obzirom da se uglavnom radi o unikatnim umetninama, svaka eventualna šteta retko je nadoknadiva bez obzira koliko novca se nudi za odštetu.

Šta sve ubrajamo u antikvitete?

Pored slika i stilskog nameštaja, u antikvitete ubrajamo i muzičke instrumente, unikatne predmete od stakla, vredno posuđe od porcelana, unikatne časovnike, kristalnu rasvetu, starinske lampe… U antikvitete spadaju svi retki predmeti i starine koje su obeležile drevne epohe, pa kao takve nisu samo tereti velike novčane vrednosti, već dela velike umetničke vrednosti i od neprocenljivog istorijskog značaja.

Upravo zbog toga sa posebnom pažnjom pristupamo ovakvim selidbama i u stanju smo da garantujemo vrhunski kvalitet usluge. Kompanija Beocontrol organizuje profesionalne selidbe antikviteta savremenom opremom i specijalnim vozilima koja garantuju sigurnost transporta. Iskustvo našeg tima takođe garantuje da će pakovanje i priprema antikviteta za transport biti urađena prema vrhunskm standardima.

Šta sve uključuju selidbe antikviteta i drugih vrednih umetnina?

Da bi Vaše najvrednije stvari bezbedno putovale i sigurno bile isporučene na željenu adresu pored osnovne usluge transporta i isporuke nudimo:

Paste your AdWords Remarketing code here