Selidbe antikviteta Beograd

Selidbe antikviteta

Selidbe antikviteta spadaju u najzahtevnije selidbe, jer je reč o selidbama retkih predmeta i umetnina od neprocenjive vrednosti za same vlasnike i istoriju umetnosti. S obzirom da se uglavnom radi o unikatnim umetninama, svaka eventualna šteta retko je nadoknadiva bez obzira koliko novca se nudi za odštetu.

Šta sve ubrajamo u antikvitete?

Pored slika i stilskog nameštaja, u antikvitete ubrajamo i muzičke instrumente, unikatne predmete od stakla, vredno posuđe od porcelana, unikatne časovnike, kristalnu rasvetu, starinske lampe… U antikvitete spadaju svi retki predmeti i starine koje su obeležile drevne epohe, pa kao takve nisu samo tereti velike novčane vrednosti, već dela velike umetničke vrednosti i od neprocenljivog istorijskog značaja.

Upravo zbog toga sa posebnom pažnjom pristupamo ovakvim selidbama i u stanju smo da garantujemo vrhunski kvalitet usluge. Kompanija Beocontrol organizuje profesionalne selidbe antikviteta savremenom opremom i specijalnim vozilima koja garantuju sigurnost transporta. Iskustvo našeg tima takođe garantuje da će pakovanje i priprema antikviteta za transport biti urađena prema vrhunskm standardima.

Šta sve uključuju selidbe antikviteta i drugih vrednih umetnina?

Da bi Vaše najvrednije stvari bezbedno putovale i sigurno bile isporučene na željenu adresu pored osnovne usluge transporta i isporuke nudimo:

• demontažu i obeležavanje nameštaja i njihovih delova kako bi bili vraćeni na pravo mesto nakon selidbe;
• pakovanje i zaštitu Vašeg nameštaja zaštitnim folijama;
• utovar u tapacirane kamione opremljene za transport i selidbu,
• isporuku na željenu adresu,
• montažu i pakovanje u novom domu, koji nakon selidbe po Vašoj želji možemo i detaljno očistiti.

Selidbe ankviteta i umetničkih dela u inostranstvo

Ukoliko planirate selidbu umetničkog dela u inostranstvo, tim kompanije Beocontrol će se pobrinuti za potrebnu dokumentaciju i dozvole koje su neophodne za prenos dragocenosti van granica naše zemlje. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati nekog od naših agenata, koji su dostupni 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Upit Za Selidbe

selidba_stambenog_prostora                     selidba_poslovnog_prostora