Selidbe antikviteta Beograd

selidbe antikviteta

Selidbe antikviteta spadaju u najzahtevnije selidbe, jer je reč o selidbama retkih predmeta i umetnina od neprocenjive vrednosti za same vlasnike i istoriju umetnosti. S obzirom da se uglavnom radi o unikatnim umetninama, svaka eventualna šteta retko je nadoknadiva bez obzira koliko novca se nudi za odštetu.

Šta sve ubrajamo u antikvitete?

Pored slika i stilskog nameštaja, u antikvitete ubrajamo i muzičke instrumente, unikatne predmete od stakla, vredno posuđe od porcelana, unikatne časovnike, kristalnu rasvetu, starinske lampe… U antikvitete spadaju svi retki predmeti i starine koje su obeležile drevne epohe, pa kao takve nisu samo tereti velike novčane vrednosti, već dela velike umetničke vrednosti i od neprocenljivog istorijskog značaja.

Upravo zbog toga sa posebnom pažnjom pristupamo ovakvim selidbama i u stanju smo da garantujemo vrhunski kvalitet usluge. Kompanija Beocontrol organizuje profesionalne selidbe antikviteta savremenom opremom i specijalnim vozilima koja garantuju sigurnost transporta. Iskustvo našeg tima takođe garantuje da će pakovanje i priprema antikviteta za transport biti urađena prema vrhunskm standardima.

Šta sve uključuju selidbe antikviteta i drugih vrednih umetnina?

Da bi Vaše najvrednije stvari bezbedno putovale i sigurno bile isporučene na željenu adresu pored osnovne usluge transporta i isporuke nudimo:

Kompanija Beocontrol nudi Vam profesionalnu uslugu pakovanja i pripreme za transport vrednih umetničkih dela i antikviteta.

U mogućnosti smo da za svoje klijente izradimo i specijalne drvene kutije u kojima će antikviteti biti zaštićeni i tokom transporta i tokom skladištenja.

Naš tim stručno će i efikasno obaviti utovar antikviteta. Posedujemo opremu i iskustvo koje garantuju bezbednost.

Za selidbe antikviteta i svih stvari velike umetničke vrednosti vršimo uslugu pribavljanja neophodne dokumentacije i svih dozvola nadležnih institucija.

Obavićemo za Vas sve carinske procedure vezane za izvoz prilikom napuštanja teritorije jedne zemlje kao i carinske formalnosti neophodne za uvozno carinjenje pri ulasku na teritoriju druge zemlje.

Osnovno i dodatno osiguranje

Sa kompanijom Beocontrol antikviteti u transportu su osigurani kod neke od kompanija sa kojima sarađujemo.

Naši klijenti prilikom potpisivanja ugovora dobijaju garanciju kojom se obavezujemo da ćemo selidbu antikviteta obaviti u skladu sa dogovorom, kao i da ćemo klijenta obeštetiti u slučaju štete.

Usluge skladištenja

Ukoliko želite da Vaš stilski nameštaj, slike ili druga dela od vrednosti čuvate na bezbednom mestu gde će biti profesionalno i efikasno zaštićene, nudimo Vam jedno od naših skladišta.

Sva skladišta su opremljena najsavremenijom opremom, a svi uslovi u skladištu kao što je temperatura su strogo kontrolisani.

Uslugu pakovanja i zaštite, utovara, prevoza i istovara antikviteta obavljamo kako u Srbiji, tako i sa/ka bilo kom mesta u svetu. Preko 1,000 agenata širom sveta garantuju isti kvalitet usluge gde god da se klijent firme Beocontrol nalazi.

Svojim klijentima nudimo i mogućnost da putem GPS-a i interneta u svakom trenutku provere gde se nalaze njihove dragocenosti.