Agencija za selidbe kućnih ljubimaca Beograd


Agencija za selidbe kućnih ljubimacaPored dece kućni ljubimci su oni koji preživljavaju najviše stresa tokom selidbe. Promena životne sredine i transport mogu izazvati različito ponašanje kod Vašeg ljubimaca pa je naročito bitno da tokom selidbe posebnu pažnju posvetite pripremi Vašeg ljubimca i samom načinu transporta. Zato smo našim klijentima ponudili posebnu uslugu Agencija za selidbe kućnih ljubimaca bez obzira da li je reč o lokalnim ili međunarodnim selidbama.

 

Mi posedujemo višegodišnje iskustvo u organizovanju selidbi kućnih ljubimaca, ali i svu neophodnu opremu da bi Vaši ljubimci imali najkvalitetniju brigu tokom celog procesa transporta.

Posedujemo najsavremenije specijalne transportne kutije izrađene po najvišim svetskim standardima, koje garantuju bezbedan i udoban transport kućnih ljubimaca.

U slučaju međunarodne selidbe kućnih ljubimaca, nema potrebe da se sami borite sa pronalaženjem informacija o tome koja Vam je dokumentacija potrebna, vađenjem neophodnih dozvola ili carinskim formalnostima. Mi ćemo umesto Vas izvaditi neophodne veterinarske potvrde o imunizaciji i obaviti carinsku proceduru.

Sa našom firmom možete biti sigurni i spokojni da će Vaš ljubimac od trenutka preuzimanja do trenutka isporuke na Vašoj novoj adresi biti u najboljim rukama. Pozovite nas koliko danas i uverite se da smo predani životinjama baš kao i njihovim vlasnicima!

Upit Za Selidbe

selidba_poslovnog_prostora         selidba_stambenog_prostora

.

Naša Preporuka

Odnošenje starih - nepotrebnih stvari

Selite se u novi stan ili PP i želeli bi ste da poklonite ili bacite stvari iz starog stana ili poslovnog prostora.Beocontrol ima rešenje za Vas...

Selidbe Kućnih Ljubimaca

Posedujemo veliko iskustvo u organizaciji selidbe Kućnih ljubimaca bilo gde na Svetu. Vaši ljubimci su sa nama u pravim rukama..

Diskretne selidbe

Javne i poznate ličnosti žele da niko nezna za njihovu selidbu. Beocontrol izvršava selidbe nevidljivo i tiho...

Liftovi Za Spoljašnju Selidbu

Uselite se u stan da niko nezna od stanara sa spoljne strane zgrade. Bez buke, galame i veoma brze selidbe... Beocontrol jedini u Srbiji ima sjajne mašine