Selidbe Kragujevac

selidbe kragujevacKragujevac je grad u Srbiji koji se razvija neverovatnom brzinom i jedini je grad u centralnoj Srbiji koji beleži vidljivi ekonomski rast poslednjih godina, zbog čega se sve veći broj ljudi i firmi seli u Kragujevac iz svih delova Srbije, ali i regiona. Poslednjih par godina sve su popularnije selidbe Beograd– Kragujevac.Naše višegodišnje iskustvo u selidbama stambenih i poslovnih prostora, kako u Kragujevcu tako i u celoj Srbiji zajedno sa velikom listom referenci nas je pozicioniralo kao najkvalitetniju agenciju za selidbe na ovim prostorima.

 

Naša kompanija pruža usluge svih vrsta selidbi u Kragujevcu i kao i svim mestima u okolini što nas izdvaja od drugih. Zahvaljujući našim regionalnim centrima u mogućnosti smo da u najkraće vreme odgovorimo na sve vaše zahteve 24 sata dnevno.

Svaka selidba, kako međunarodna, tako i lokalna selidba oduzima dosta vremena, pa je veoma bitno da se ona organizuje brzo i temeljno kako bi se članovi porodice ili radnici nakon selidbe što pre vratili normalnim aktivnostima. Zbog redovnih obaveza koje svako od nas ima to nije uvek izvodljivo, pa je neophodno angažovati i pomoć profesionalaca.

Da biste smanjili stres prilikom preseljenja i uštedeli dragoceno vreme, naša firma je tu da Vam pruži usluge selidbe i transporta nameštaja na teritoriji celog Kragujevca i okoline. Nevažno da li se radi o poslovnom ili stambenom prostoru, naš tim će u nekoliko koraka završiti za Vas sav naporan posao.

U zavisnosti od Vaših potreba izaberite jednu od naše dve opcije za selidbu u Kragujevac

• Opcija „ključ u ruke“ podrazumeva da mi obavimo celokupnu selidbu, uključujući demontažu, pakovanje, transport i ponovnu montažu Vašeg pokućstva, a na Vama je samo da nam date instrukcije.
• Druga opcija je „istovar-transport-utovar“, koja omogućava da mi prethodno spakovan nameštaj utovarimo, transportujemo i istovarimo na lokaciju po Vašem izboru.

Za koju god opciju da se odlučite, naša savremena oprema i stručan tim će se pobrinuti da i najvredniji i najosetljiviji delovi Vašeg pokućstva bezbedno stignu na dogovorenu adresu. Višegodišnje iskustvo naše ekipe nam takođe omogućava da lako izađemo na kraj i sa gabaritnim nameštajem i time u potpunosti skinemo teret sa Vaših leđa. Imamo rešenje za sve vrste tereta, ali i za skladištenje viška Vašeg nameštaja jer posedujemo skladišta kako u Kragujevcu, tako i širom Srbije.

Da bi se uverili u našu efikasnost i ekspeditivnost, možete pogledati i spisak kompanija sa kojima smo uspešno sarađivali, kako u Kragujevcu, tako i na teritoriji cele Srbije, ili da nas jednostavno nazovete, a mi ćemo ponudu za Vašu selidbu u Kragujevac iz bilo kog grada u Srbiji poslati nakon nekoliko sati, a ukoliko Vam odgovaraju uslovi u što kraćem roku krenuti i sa realizacijom selidbe.

BILO STA BILO GDE BILO KADA sa Kompanijom Beocontrol

Upit Za Selidbe

selidba_poslovnog_prostora         selidba_stambenog_prostora

.

Naša Preporuka

Odnošenje starih - nepotrebnih stvari

Selite se u novi stan ili PP i želeli bi ste da poklonite ili bacite stvari iz starog stana ili poslovnog prostora.Beocontrol ima rešenje za Vas...

Selidbe Kućnih Ljubimaca

Posedujemo veliko iskustvo u organizaciji selidbe Kućnih ljubimaca bilo gde na Svetu. Vaši ljubimci su sa nama u pravim rukama..

Diskretne selidbe

Javne i poznate ličnosti žele da niko nezna za njihovu selidbu. Beocontrol izvršava selidbe nevidljivo i tiho...

Liftovi Za Spoljašnju Selidbu

Uselite se u stan da niko nezna od stanara sa spoljne strane zgrade. Bez buke, galame i veoma brze selidbe... Beocontrol jedini u Srbiji ima sjajne mašine