Pakovanje i zaštita selidbenih stvari

stvari-za-selidbuKompanija Beocontrol nudi kompletnu uslugu pakovanja i pripreme Vaših stvari za selidbu bilo da se radi o selidbi stambenog ili selidbi poslovnog prostora. Posedujemo različite vrste kutija za pakovanje.

Naš profesionalni tim obučen za pakovanje, demontažu, montažu, utovar i istovar će pripremiti Vaše stvari za selidbu u skladu sa najvišim mogućim standardima.

Mi garantujemo da će Vaše stvari stići na destinaciju u identičnom stanju kao i pre pakovanja. Ukoliko se pre pakovanja uoče oštećenja, naš tim će ih ukloniti u onoj meri u kojoj to uslovi dozvoljavaju.

Uslugu pakovanja nudimo Vam bilo gde da se nalazite, kako za selidbe u Srbiji, tako i za medjunarodne selidbe. Pakovanje i priprema za selidbu mogu se zakazati za bilo koje vreme koje Vam odgovara.

Kako bi ih zaštitili i pripremili za selidbu, Vaše stvari pakujemo kartonskom ambalažom za pakovanje, zatim različitim vrstama pak papira, vakum folijama, folijama sa vazdušastim jastučićima, zaštitnim omotačima i specijalnim sunđerima.

Za pakovanje lomljivih stvari od keramike, stakla i porcelana koriste se kutije sa 5-slojnim kartonom unutar kojih se sipa sunđer u obliku pahulja koji dodatno štiti stvari. Kutije se pune do vrha osim u slučaju transporta osetljivih i lomljivih predmeta.

Naš tim obučen je za pakovanje antikviteta i drugih stvari sa kojima je potrebno postupati sa dodatnom pažnjom. Takođe, posedujemo neophodno znanje i opremu za pakovanje specijalnih tereta, kao što su sefovi ili bankomati.

Na svakoj kutiji koju spakujemo nalazi se nalepnica određene boje sa informacijama o sadržaju unutar same kutije. Različite boje nalepnica omogućavaju da u novom prostoru nameštaj i kutije budu lako i brzo raspoređene po spisku i želji klijenta.

Nakon pakovanja i raspakivanja, naš tim, ukoliko želite, može i kompletno očistiti Vaš dom.

Višak stvari, za koje ipak smatrate da Vam u nekom trenutku mogu biti potrebne, možete čuvati u jednom od naših skladišta.

Vaše stvari će sa nama biti potpuno bezbedne i o njima ćemo brinuti kao dobri domaćini. Pored osiguranja selidbenih stvari, firma Beoconrol nudi Vam i svoju garanciju da ćete biti obeštećeni u slučaju nastanka štete.

Ukoliko želite da sami spakujete i zaštitite pokućstvo ili kancelarijski nameštaj, mi Vam možemo ponuditi kutije i sav neophodni paking materijal. Sve što Vam je potrebno za pakovanje i zaštitu isporučićemo na Vašu adresu.

Da bismo Vam olakšali pakovanje i pripreme za selidbu, sadržaj kutija koje ćete od nas dobiti može biti unapred obeležen nalepnicama kao što su „knjige“, „porcelan“ itd.

Firma Beocontrol nudi Vam širok izbor kutija za pakovanje i materijala za zaštitu i pripremu stvari za selidbu.

kurija za garderobuKutija za garderobu (dimenzija 500 mm x 500 mm x 1600 mm): pogodne su za pakovanje garderobe, posteljine, kapaciteta do 32 vešalice sa garderobom. Po sadržaju i kapacitetu upola su manje od standardnog garderobera, ali veće funkcionalnosti.

 

Kutija za čaše sa pregradama

Kutija za čaše sa pregradama (dimenzija 500 mm x 500 mm x 800 mm): pogodne su za pakovanje čaša svih vrsta i veličina jer dupli zidovi kutija štite čaše od spoljnih uticaja, a pregradni zidovi u obliku saća fizički odvajaju jednu čašu od druge. Kapacitet kutije je 100 čaša.

 

 

Kutija za tanjireKutija za tanjire (dimenzija 400 mm x 550 mm x 550 mm): pogodne su za pakovanje svih vrsta tanjira. Tanjiri se ređaju uspravno tako da je kapacitet kutije i do 20 tanjira. Između svakog tanjira se nalazi amortizujući karton koji prijanja uz tanjir i štiti od loma.

 

Standardna kutija za selidbeStandardna kutija za selidbe (dimenzija 400 mm x 400mm x 600mm): pogodne su za pakovanje i skladištenje svih stvari opšte namene.

 

 

Velika kutija za selidbeVelika kutija za selidbe (dimenzija 600 mm x 600mm x 600mm): pogodne su za veće kućne uređaje, električne uređaje, igračke, tekstil, odeću, cipele, posteljinu i sl.

 

 

Kutije za selidbu manjih kućnih ljubimacaKutije za selidbu manjih kućnih ljubimaca (različitih dimenzija): pogodne su za sve manje kućne ljubimce (zečeve, mačke, manje pse i sl.).

 

 

Kutije za slikeKutije za slike (različitih dimenzija): pogodne su za selidbu slika svih dimenzija.

Kutija za flašeKutija za flaše :Troslojne kartonske kutije za pakovanje 6 flaša od 1 litar. Uz kutiju ide i saće odnosno karton koji razdvaja flaše. Spoljašnje dimenzije: 27.5×18.5×31.5cm

 

 

PVC folija – streč folijaPVC folija – streč folija: svojom rastegljivošću i prijanjanjem uz stvari, pogotovo stvari nepravilnog oblika, štiti od prašine, vlage, vode i svih spoljnih uticaja tokom transporta ili skladištenja. Pogodna je za transport na dužim relacijama jer ostaje zategnuta, čak i na klizavim stvarima.

 

 

Puc-puc folija (manja)

Puc-puc folija (manja): folija sa vazdušnim jastučićima omogućava da zaštitite skoro sve manje stvari koje selite, jer mehuri amortizuju sve udarce tokom transporta i fizički odvajaju selidbenu stvar od kutije. Mehuri su obično dimenzija 20mm x 7mm. Idealna je za zaštitu ramova, ogledala i slika.

 

Puc-puc folija (veća):Puc-puc folija (veća): folija je napravljena od mikronskog termoplastičnog materijala izrađenog od polimera (polietilena). Fleksibilnost pomaže mehurićima da se prilagode obliku stvari, a veći mehurići pogodni su za zaštitu nameštaja, većih stvari i popunjavanje šupljina u kutijama. Prednost ove folije u odnosu na manju puc puc foliju je u tome što se može seći i prilagođavati za pakovanje manjih stvari.

 

 

sundjer beocontrolStandardni sunđeri različitih veličina: napravljeni od jake neabrazivne polietenske pene sa zatvorenim ćelijama idealni su za zaštitu osetljivih stvari i sprečavanje ogrebotina na poliranim površinama. Odlični su za odvajanje posuđa i ostalih lomljivih stvari prilikom transporta ili skladištenja. Mleveni sunđeri – pahulje – kuglice: preporučuju se za ispunjavanje šupljina u kutijama. Pahulje su od neprocenjivog značaja pogotovo ako se radi o međunarodnoj selidbi i transportu lako lomljivih selidbenih stvari na dužim relacijama.

 

sundjer beocontrolSunđeri u rolnama specijalnih debljina od 2 -12 mm i sirine do 1200 mm: pogodni su za uvijanje većih komada nameštaja. Specijalni sunđeri za zaštitu delova nameštaja (uglova): pogodni su jer se mogu seći po meri i uglavnom služe za zaštitu uglova selidbenih stvari od loma i krzanja. Koriste se za zaštitu ramova za slike, nameštaja ili uglova trpezarijskih i drugih vrsta stolova. Pogodni su i za zaštitu prilikom skladištenja.

 

Papir za pakovanje Papir za pakovanje: tanak beli papir za pakovanje pogodan je za zaštitu osetljivijih stvari. Najviše se koristi za pakovanje kuhinjskih stvari.

 

 

Pokrivači za dušekePokrivači za dušeke: štite dušeke od od vode, prašine, prljanja i habanja tokom selidbe, skladištenja ili renoviranja stana.

 

Pokrivači za sofe

Pokrivači za sofe: polietenski pokrivači za sofe služe za zaštitu i čuvaju Vaše stvari tokom selidbe ili skladištenja. Mogu se koristiti više puta.

 

Kese za pakovanje stvari zapremine do 120 lKese za pakovanje stvari zapremine do 120 l – džakovi: Pogodne su za pakovanje lakih stvari, a služe i kao zaštita od vode, vlage i prašine.

 

 

 

Vakum kese za odlaganje sezonskih stvari Vakum kese za odlaganje sezonskih stvari: Izuzetno su praktične, jer ne zauzimaju dosta prostora, a pri tom stvari koje su spakovane zadržavaju isti oblik i ne gužvaju se. Njihovu funkcionalnost dopunjuje i to što služe kao zaštita od vode, vlage i prljvštine. Možete ih koristiti više puta.

 

 

zastita beocontrolPenasta zaštita za uglove: odlična za zaštitu ivica od oštećenja, vrlo isplativo rešenje za zaštitu vaših ramova za slike i fotografije, nameštaj tokom transporta ili tokom skladištenja. Mogu se seći po meri.

 

 

Upit Za Selidbe

selidba_poslovnog_prostora         selidba_stambenog_prostora

.

Naša Preporuka

Odnošenje starih - nepotrebnih stvari

Selite se u novi stan ili PP i želeli bi ste da poklonite ili bacite stvari iz starog stana ili poslovnog prostora.Beocontrol ima rešenje za Vas...

Selidbe Kućnih Ljubimaca

Posedujemo veliko iskustvo u organizaciji selidbe Kućnih ljubimaca bilo gde na Svetu. Vaši ljubimci su sa nama u pravim rukama..

Diskretne selidbe

Javne i poznate ličnosti žele da niko nezna za njihovu selidbu. Beocontrol izvršava selidbe nevidljivo i tiho...

Liftovi Za Spoljašnju Selidbu

Uselite se u stan da niko nezna od stanara sa spoljne strane zgrade. Bez buke, galame i veoma brze selidbe... Beocontrol jedini u Srbiji ima sjajne mašine