PozoviUpit

Pakovanje i zaštita selidbenih stvari

Pakovanje i zaštita selidbenih stvari

stvari-za-selidbuKompanija Beocontrol nudi kompletnu uslugu pakovanja i pripreme Vaših stvari za selidbu bilo da se radi o selidbi stambenog ili selidbi poslovnog prostora. Posedujemo različite vrste kutija za pakovanje.

Naš profesionalni tim obučen za pakovanje, demontažu, montažu, utovar i istovar će pripremiti Vaše stvari za selidbu u skladu sa najvišim mogućim standardima.

Mi garantujemo da će Vaše stvari stići na destinaciju u identičnom stanju kao i pre pakovanja. Ukoliko se pre pakovanja uoče oštećenja, naš tim će ih ukloniti u onoj meri u kojoj to uslovi dozvoljavaju.

Uslugu pakovanja nudimo Vam bilo gde da se nalazite, kako za selidbe u Srbiji, tako i za medjunarodne selidbe. Pakovanje i priprema za selidbu mogu se zakazati za bilo koje vreme koje Vam odgovara.

Kako bi ih zaštitili i pripremili za selidbu, Vaše stvari pakujemo kartonskom ambalažom za pakovanje, zatim različitim vrstama pak papira, vakum folijama, folijama sa vazdušastim jastučićima, zaštitnim omotačima i specijalnim sunđerima.

Za pakovanje lomljivih stvari od keramike, stakla i porcelana koriste se kutije sa 5-slojnim kartonom unutar kojih se sipa sunđer u obliku pahulja koji dodatno štiti stvari. Kutije se pune do vrha osim u slučaju transporta osetljivih i lomljivih predmeta.

Naš tim obučen je za pakovanje antikviteta i drugih stvari sa kojima je potrebno postupati sa dodatnom pažnjom. Takođe, posedujemo neophodno znanje i opremu za pakovanje specijalnih tereta, kao što su sefovi ili bankomati.

Na svakoj kutiji koju spakujemo nalazi se nalepnica određene boje sa informacijama o sadržaju unutar same kutije. Različite boje nalepnica omogućavaju da u novom prostoru nameštaj i kutije budu lako i brzo raspoređene po spisku i želji klijenta.

Nakon pakovanja i raspakivanja, naš tim, ukoliko želite, može i kompletno očistiti Vaš dom.

Višak stvari, za koje ipak smatrate da Vam u nekom trenutku mogu biti potrebne, možete čuvati u jednom od naših skladišta.

Vaše stvari će sa nama biti potpuno bezbedne i o njima ćemo brinuti kao dobri domaćini. Pored osiguranja selidbenih stvari, firma Beoconrol nudi Vam i svoju garanciju da ćete biti obeštećeni u slučaju nastanka štete.

Ukoliko želite da sami spakujete i zaštitite pokućstvo ili kancelarijski nameštaj, mi Vam možemo ponuditi kutije i sav neophodni paking materijal. Sve što Vam je potrebno za pakovanje i zaštitu isporučićemo na Vašu adresu.

Da bismo Vam olakšali pakovanje i pripreme za selidbu, sadržaj kutija koje ćete od nas dobiti može biti unapred obeležen nalepnicama kao što su „knjige“, „porcelan“ itd.

Firma Beocontrol nudi Vam širok izbor kutija za pakovanje i materijala za zaštitu i pripremu stvari za selidbu.

 

Paste your AdWords Remarketing code here