PozoviUpit

Selidbe Niš

Selidbe Niš


selidbe niš srbijaNIŠ – osnovni podaci

Površina: 597 km²
Stanovništvo: 184 635

Centrala u Nišu: 018/451 9500

Iako je Niš najstariji grad u Evropi i Srbiji i administrativni, ali i kulturni centar u jugoističnoj Evropi poslednjih godina beleži se veći broj selidbi iz Niša ka drugim većim gradovima u Srbiji, ali i dalje veliki broj studenata iz južne i centralne Srbije dolazi u ovaj grad da nastavi svoje školovanje, i nakon toga potraži zaposlenje.

Sa otvaranjem granica Srbije i dolaskom sve većeg broja stranih investitora, Niš vraća sjaj sedišta elektronske, tekstilne i duvanske industrije, pa se i veliki broj firmi seli u ovaj grad, otvarajući svoje poslovnice i predstavništva i u ovom delu Srbije.

Svakodnevno se put Niša upućuje veliki broj ljudi, a u porastu je i broj poslovnih i stambenih selidbi iz Beograda, Kragujevca i drugih delova Srbije kao ovom gradu. Sve su češće selidbe Niš – Beograd i obrnuto.

Ukoliko ste i vi jedan od njih kontaktirajte agenciju za selidbe Beocontrol, jer mi nudimo najpovoljnije usluge selidbe stambenog i/ili poslovnog prostora u bilo koje doba dana i noći, na teritoriji Niša i okolnih mesta. Sa nama selidba u Nišu više ne mora da bude sinonim za stres i višednevno mučenje sa nameštajem.

Izaberite onaj vid selidbe u/iz Niša koji Vama najviše odgovara

U zavisnosti od Vaših potreba, možete izabrati opciju „ključ u ruke“, gde je dovoljno samo da nam date uputstva, dok će se naš tim pobrinuti da Vaš nameštaj bude demontiran, spakovan, transportovan i ponovo montiran na željenoj lokaciji; ili opciju „istovar-transport-utovar“, gde ćemo se mi pobrinuti da već spakovan nameštaj na najbezbedniji način stigne na ugovorenu adresu.

Naš stručni tim će uz pomoć savremene opreme i namenski prilagođenih vozila omogućiti i selidbu Vašeg krupnog nameštaja, dok će dugogodišnje iskustvo naših radnika obezbediti da Vaše najosetljivije i najvrednije pokućstvo sigurno stigne na bilo koju adresu u Nišu.

Mi imamo rešenje za sve vrste selidbe u Nišu:

  • Selidbe stambenih jedinica i poljoprivrednih domaćinstava;
  • Selidbe poslovnih prostora i kompletnih fabričkih postrojenja;
  • Selidbe antikviteta;
  • Selidbe automobila, građevinskih i poljoprivrednih mašina;
  • Selidbe ljubimaca i biljaka;
  • Selidbe starijih i teško pokretnih lica.

Reference kompanija sa kojima smo sarađivali najbolje mogu posvedočiti o našem kvalitetu i efikasnosti u selidbama.

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback