PozoviUpit

Odnošenje starih – nepotrebnih stvari

Odnošenje starih – nepotrebnih stvari

uklanjanje nepotrebnih stvariNakon svake selidbe ostaje mnoštvo suvišnih i neupotrebljivih stvari koje su veoma često prevaziđene novim trendovima i izumima, pa za njih nema mesta u Vašem novom domu ili poslovnom prostoru.

Na osnovu iskustva koje smo stekli tokom mnogobrojnih selidbi koje smo organizovali i potreba svojih klijenata, odlučili smo da u svoju ponudu uvrstimo i uslugu odnošenja nepotrebnih stvari na deponiju ili ih poklonimo onima kome trebaju.

Za nepotrebne i suvišne stvari predlažemo tri rešenja:

  1. Skladištenje u jednom od naših magacinima na određeno ili neodređeno vreme;
  2. Poklanjanje nepotrebnih stvari ustanovama i pojedincima na osnovu Vaše želje ili našeg predloga;
  3. Odnošenje nepotrebnih stvari na gradsku deponiju;

Bez obzira za koje rešenje se odlučili umesto vas organizujemo vozila, transport i isporuku direktno na adresu na koju želite. Na raspolaganju Vam je i jedan od naših mnogobrojnih magacina za kratkoročno i dugoročno skladištenje onih stvari kojih ne želite da se odreknete, ali nemate gde ni da ih odložite na određeno vreme.

Ukoliko ne znate kome biste mogli da poklonite svoje stvari, mi pronaći one kojima su te stvari potrebne i usrećiti ih u Vaše ime.

Uz kompaniju Beocontrol možete postati i donator Crvenog krsta, jer ćemo ćemo po Vašem nalogu Vašu nepotrebnu stvar predati Crvenom Krstu i pomoći realizaciju programskih aktivnosti ove organizacije.

Paste your AdWords Remarketing code here