Odnošenje starih – nepotrebnih stvari

uklanjanje nepotrebnih stvariOdnošenje starih i nepotrebih stvari organizuje Agencija za selidbe Beocontrol. Nakon svake selidbe ostaje mnoštvo suvišnih i neupotrebljivih stvari koje su veoma često prevaziđene novim trendovima i izumima, pa za njih nema mesta u Vašem novom domu ili poslovnom prostoru.

Na osnovu iskustva koje smo stekli tokom mnogobrojnih selidbi koje smo organizovali i potrebe svojih klijenata, odlučili smo da u svoju ponudu uvrstimo i uslugu iznošenja i odnošenja nepotrebnih stvari na deponiju ili da ih poklonimo onima kome trebaju.

Za nepotrebne i suvišne stvari predlažemo dva rešenja:

  1. Poklanjanje nepotrebnih stvari ustanovama i pojedincima na osnovu Vaše želje ili našeg predloga. (budimo humani)
  2. Odnošenje nepotrebnih stvari na gradsku deponiju za stvari koje nikako niko nemože iskoristiti. (deponija)

Bez obzira za koje rešenje se odlučili, izvršićemo iznošenje, transport i isporuku nepotrebnih starih stvari direktno na adresu na koju Vi odlučite.

Na raspolaganju Vam je i naš magacin za kratkoročno i dugoročno skladištenje onih stvari kojih ne želite da se odreknete, ali nemate gde ni da ih odložite na određeno vreme.

Ukoliko ne znate kome biste mogli da poklonite svoje stvari, mi ćemo pronaći one kojima su te stvari preko potrebne i usrećiti ih u Vaše i u naše ime.

Uz kompaniju Beocontrol možete postati i donator Crvenog krsta, jer ćemo ćemo po Vašem nalogu Vašu nepotrebnu stvar predati Crvenom Krstu i pomoći realizaciji programskih aktivnosti ove organizacije.

Razmislite da neko nema na čemu da spava ili nema šta da obuče i da samo uz malo naše dobre volje nekoga možemo usrećiti.

A i Vama i nama stari nameštaj netreba… 

Srdačan Pozdrav

Humanitarci kompanije Beocontrol