Selidbe Užice


selidbe užiceViše od deset godina obavljamo sve vrste selidbi u Užicu i okolnim mestima do bilo koje destinacije u Srbiji i inostranstvu.

I danas kao i tokom svojih najsjajnijih dana Užice predstavlja važan industrijski centar Srbije, naročito ako je reč o građevinskoj industriji i industriji plemenitih metala. Danas tu industriju, za razliku od nekih prošlih vremena čini više manjih industrijskih firmi, ali one i dalje daju života ovom malom mestašcu na zapadu Srbije i privlače mlađe generacije da se u većem broju sele u Užice, čak i iz Beograda.

Koji su najtraženiji vidovi selidbi u Užicu?

S obzirom na specifičnost ovog centra najtraženiji vidovi selidbe su selidbe najzahtevnijih vrsta tereta, takozvanih specijalnih tereta, zahtevnih što zbog svoje težine, veličine i drugih specifičnih karakteristika.

Tako se u/iz Užica pored ljudi i njihovih stambenih jedinica, najčešće prevoze i preseljavaju razne vrste građevinskih konstrukcija, radnih građevinskih mašina, sefova, banaka, fabričkih mašina, različita građevinska i radna vozila, ali i čitavi poslovno – proizvodni kompleksi.

Zahtevnost ovih vidova selidbi vrlo često plaši, jer uvek možete računati na pomeranje termina selidbe, remećenje Vaših ličnih planova i poslovnih obaveza. No to ne mora da bude slučaj ukoliko angažujete profesionalnu pomoć prilikom selidbe u Užice.

Najmodernija oprema, prilagođeni vozni park i uigrani tim stručnjaka će se pobrinuti da i najvredniji predmeti iz Vašeg doma ili kancelarije bezbedno i brzo stignu do željene destinacije. Pored toga smo veoma vični i u selidbi krupnih i/ili teških komada nameštaja.

Tim naših stručnjaka se može postarati da čak i gabaritniji delovi nameštaja sa lakoćom stignu na svoju odrednicu. Ukoliko posedujete vredne ili krhke komade pokućstva, naša savremena oprema u rukama iskusnih zaposlenih će obezbediti siguran transport na željenu adresu.

Na Vama je samo da odaberete koji način selidbe Više odgovara Vašim željama i mogućnostima. Na raspolaganju su Vam opcija „ključ u ruke“, koja podrazumeva da ćemo se mi postarati da sav nameštaj bude po potrebi razmontiran, upakovan, bezbedno transportovan i sklopljen, ili opcija „istovar-transport-utovar“, koja Vam obezbeđuje utovar, prevoz i istovar nameštaja.

Spisak naših klijenata kako iz Užica, tako i iz ostalih gradova u Srbiji je najbolji dokaz našeg kvaliteta i predanosti efikasnom pružanju usluga selidbe u Užicu, ali i širom Srbije i sveta.