Diplomatske selidbe Beograd


diplomatske selidbeDiplomatske selidbe već dugi niz godina spadaju u red osnovnih delatnosti kompanije Beocontrol. One uključuju sve vrste međunarodnih selidbi diplomata i stranih državljana, članova međunarodnih organizacija i njihovih porodica, ali i selidbe stranih predstavništva i ambasada u Srbiji i inostranstvu i poslovnog prostora međunarodnih predstavnika i delegacija.


Naši stručni saradnici su tu i da Vam pomognu ukoliko zatreba i u izboru stambenog prostora i obaviti sve formalnosti vezane za kupovinu ili iznajmljivanje i obezbeđivanje objekata.

Vreme za sprovođenje svakog koraka selidbe usklađujemo sa željama i obavezama klijenata, kojima takođe garantujemo potpunu diskreciju. U svakom trenutku svojim klijentima omogućavamo da preko interneta provere gde se nalaze njihove stvari i da prate transport putem GPS-a.Pored višegodišnjeg iskustva u preseljenju istaknutih članova diplomatskog kora najrazličitijih zemalja u svetu i regionu, ono što nas izdvaja jeste specijalizovan proces preseljenja i svih pratećih usluga selidbe po sistemu ’’ključ u ruke’’.

Za sve diplomate, strane državljane, članove međunarodnih organizacija i njihove porodice koje borave u Srbiji i zemljama u okruženju u koje spadaju Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Rumunija, Bugarska, Mađarska i Austrija pored pomenutih usluga selidbi pružamo i usluge podrške pre/tokom/nakon preseljenja kao što su privremeni smeštaj (hotelski i apartmanski), pronalaženje školskih ustanova, imigracione procedure, radne dozvole, rent a car servis, organizacija grupnog prevoza putnika, organizacija komercijalnih pošiljki, osiguranje Vaše imovine i dr.

Naša usluga diplomatskih selidbi po sistemu ’’ ključ u ruke’’ uključuje:

  • Profesionalne preporuke o načinu preseljenja i pratećih usluga
  • Stručno pakovanje svih ličnih stvari, uz korišćenje visoko kvalitetnog materijala za pakovanje;
  • Prevoz stvari (drumskim, avio, brodskim ili železničkim transportom),
  • Preuzimanje/isporuku i transport specijalnih tereta, antikviteta i drugih vrednih starina;
  • Preuzimanje/isporuku i transport Vašeg automobila i celokupnog voznog parka ambasada
  • Selidbu kućnih ljubimaca i prevoz kompletne porodice i starijih članova;
  • Organizovanje izvozno/uvozne carinske procedure
  • Priprema lokalnih izvozno/uvoznih dozvola (kućni ljubimci, knjige, slike, antikviteti)
  • Sređivanje novog stambenog i poslovnog prostora po unapred izrađenim skicama;
  • Skladištenje pošiljki ili Vaših ličnih stvari / duži ili kraći rok čuvanja

 

Sa našom mrežom kancelarija u regionu i uz podršku strateških partnera u preko 37 zemalja, u stanju smo da ponudimo klijentima u celom regionu Jugoistočne Evrope iste usluge i isti, vrhunski kvalitet.Beocontrol tim garantuje efikasnost, profesionalnost i visoki kvalitet svih usluga koje pruža. Pored garancije koju prilikom potpisivanja ugovora pruža kompanija, stvari svojih klijenata osiguravamo u najvećim svetskim osiguravajućim kućama sa kojima Beocontrol ima specijalne ugovore koji su napravljeni isključivo u korist klijenata koji su nam ukazali poverenje.