Selidbe Čačak


selidbe cacakČAČAK – osnovni podaci

Površina: 636 km²
Stanovništvo: 117.072

Centrala u Čačku: 062/ 62 88 51

 

Čačak je jedan od retkih gradova u Srbiji u kome se konstantno beleži rast stanovništva, a uzrok tome su brojne lokalne selidbe iz manjih mesta i varošica kako bi se otpočeo neki posao ili nastavilo školovanje. Ali, isto tako je veliki broj onih koji iz Čačka odlazi u druge gradove Srbije iz istih i drugih razloga, pa ne čudi veliki broj zahteva za selidbom iz Čačka u druge gradove zapadne Srbije, ali i ostatka zemlje.

Prelepa priroda, blizina Ovčarsko-Kablarske klisure, banje, jezera i blizina Zapadne Morave daju poseban čar ovom delu Srbije. Sam Čačak poseduje lepo očuvanu arhitekturu, veliki izbor sportskih centara i ugostiteljskih objekata ali i nekoliko velikih hipermarketa.

Od Beograda je udaljen 140 km i povezan je putem M-22 (Ibarska magistrala) koja se u predgrađu Čačka u mestu Preljina račva na put koji vodi ka Kraljevu i Novom Pazaru i put koji pored Čačka, Užica ide za Crnu Goru i delom puta sa Zlatibora koji ide za Bosnu i Hercegovinu. Sve zone se nalaze pored ovog puta sa dobrim izlazom na njega.

Koji su najtraženiji vidovi selibe iz/u Čačak?

Najtraženiji vidovi selidbi za Čačak su pored poslovnih i stambenih selidbi, i selidbe poljoprivrednih domaćinstava, selidbe automobila, građevinskih mašina i drugih vozila. Naročito tražene, ali i naročito zahtevne su selidbe vangabaritnog odnosno specijalnih tereta, koje zauzimaju ceo tovarni prostor, a vrlo često i zahtevaju naročito skupa specijalizovana vozila i mašine kako bi se istim manipulisalo. Zato se naša firma već godinama unazad specijalizuje posebno za ovaj vid selidbi, obučavajući svoje radnike i ulažući u vozni park.

Jednako povoljno i kvalitetno nudimo i druge usluge selidbe u Čačku i okolini, 24 h dnevno, 7 dana u nedelji, u vreme koje se najbolje uklapa u Vaš raspored.

Uvek možete birati između više varijanti selidbi:

  • Selidba po sistemu „istovar-transport-utovar“ gde ćemo mi utovariti, prevesti i istovariti Vaš nameštaj,
  • Selidba po sistemu „ključ u ruke“ gde naš tim vrši kompletno demontiranje, pakovanje, prevoz i ponovno sklapanje Vašeg pokućstva, spremni smo da Vam izađemo u susret u bilo koje doba dana i noći.

Za koji god vid selidbe se odlučili mi odgovaramo na Vaš zahtev samo nekoliko sati nakon poslatog upita, a Vaša selidba iz/u Čačak iz bilo kog grada Srbije i može biti organizovana već istog dana. Veoma povoljno organizujemo i međunarodne selidbe iz susednih zemalja, ali udaljenijih delova sveta i pribavljamo svu neophodnu carinsku dokumentaciju.

Reference klijenata sa kojima smo sarađivali Vas mogu uveriti da selidbe u Čačku i okolini obavljamo profesionalno, brzo i povoljno.