selidbe novi sadNovi Sad – osnovni podaci

Mapa Novog Sada
Zvanična prezentacija grada

Površina: 702,7 km2
Broj stanovnika: 299.294
Centrala Novi Sad: 021/ 66 16 027

Kada su u pitanju selidbe Novi Sad je drugi grad u Srbiji po ukupnom broju, ispred njega je samo Beograd. Pored studenata koji se u Novi Sad sele iz svih delova Vojvodine i Srbije, Novi Sad prima svakodnevno i veliki broj ljudi iz zemlje i inostranstva koji ovde dolaze zbog posla.

Razlog za veliki broj selidbi ( na primer selidbe Novi sad – Beograd -) jeste svakako prijatna atmosfera, ekonomski potencijal, povoljnije cene kada je u pitanju svakodnevni život, specifičan način života kojim Novosađani žive, ali i više mogućnosti kada je posao u pitanju, u odnosu neka druga mesta u okolini Novog Sada, ili manje gradove u Srbiji i Vojvodini.

Koji su najtraženiji vidovi selidbe u/iz Novog Sada?

Najtraženiji vidovi selidbe u Novi Sad su svakako selidbe stambenog prostora i domaćinstava, ali i manje i brze lokalne selidbe studenata i đaka kombi vozilima. Veliki broj zahteva je u vezi sa selidbama poslovnih prostora, predstavništva banaka, komisiona i trgovinskih radnji i celokupnog inventara.

Zato smo mi tu, da Vam olakšamo posao i da Vam pružimo profesionalne usluge selidbe, 24 časa, 7 dana nedeljno, na teritoriji celog Novog Sada, u momentu koji Vašem rasporedu najbolje odgovara!

Šta sve podrazumeva naša profesionalna usluga selidbi?

U zavisnosti od Vaših potreba, nudimo Vam mogućnost selidbe „istovar-transport-utovar“ u kojoj smo mi zaduženi za prevoz već spremnog i upakovanog nameštaja, ili mogućnost selidbe „ključ u ruke“, po kojoj mi demontiramo, pakujemo, prevozimo i opet montiramo Vaš nameštaj. Ovaj vid selidbe poznat je kao kompletna selidba koja pored pomenutog može uključivati i osiguranje Vaših stvari, Vaše praćenje procesa transporta, ali i čišćenje vaših prostorija i skladištenje ili odnošenje nepotrebnih stvari u naše magacine ili neku od deponija.

U slučaju da se selite iz inostranstva u ili van granica naše države za vas obezbeđujemo i sve neophodne dozvole i kompletnu carinsku dokumentaciju.

Naša savremena oprema i dobro uigran tim će Vam obezbediti efikasnu i brzu selidbu u Novom Sadu i u okolnim opštinama. Višegodišnje iskustvo nam omogućava da pri selidbi sa lakoćom rukujemo kako sa vrednim pokućstvom, tako i zahtevnijim delovima nameštajem velikih dimenzija i teškim konstrukcijama, sefovima i ormarima.

O našim sposobnostima mogu da posvedoče i mnogobrojni zadovoljni preseljeni klijenti kako u Novom Sadu, tako i u ostatku Srbije.

Upit Za Selidbe

      selidba_stambenog_prostora                     selidba_poslovnog_prostora

Naša Preporuka

Odnošenje starih - nepotrebnih stvari

Selite se u novi stan ili PP i želeli bi ste da poklonite ili bacite stvari iz starog stana ili poslovnog prostora.Beocontrol ima rešenje za Vas...

Selidbe Kućnih Ljubimaca

Posedujemo veliko iskustvo u organizaciji selidbe Kućnih ljubimaca bilo gde na Svetu. Vaši ljubimci su sa nama u pravim rukama..

Diskretne selidbe

Javne i poznate ličnosti žele da niko nezna za njihovu selidbu. Beocontrol izvršava selidbe nevidljivo i tiho...

Liftovi Za Spoljašnju Selidbu

Uselite se u stan da niko nezna od stanara sa spoljne strane zgrade. Bez buke, galame i veoma brze selidbe... Beocontrol jedini u Srbiji ima sjajne mašine