Beocontrol Selidbe vrsi otkup stilskog nameštaja, antičkog nameštaja, umetničkih vrednosti, slika i antikviteta. Otkup stilskog nameštaja radimo na vašoj adresi, sve što je potrebno je da nas pozovete ili prosledite slike preko vibera i ponudite nam stvari na prodaju. Zbog dugogodišnjeg iskustva u poslu koji radimo, kvalitet i efikasnost su zagarantovani.

Besplatna procena vrednosti nemeštaja

Bitno je da nameštaj bude u ispravnom stanju bez velikih oštećenja koja narušavaju osnovnu namenu i izgled predmeta. Mi dolazimo na vašu adresu i radimo kompletno pakovanje i prevoz, dok sa vaše strane nije potrebno da se oko bilo čega dodatno deranžirate. Otkupljujemo stare kauče, bračne krevete, komode, ormare, ugaone garniture, stolove, stolice, fotelje, komode, klavire, peći, … i bilo koji komad nameštaja koji želite da prodate. Otkupljujemo noviji nameštaj modernog dizajna koji nema veća oštećenja i znakove korišćenja.

otkup stilskog nameštajapakovanje stislkog namestaja pakovanje stislkog namestaja slike

 

 

 

 

 

 

Pozovite nas na +381 69 114 00 00 i doćićemo da uradimo procenu nameštaja.

Naša Preporuka

Odnošenje starih - nepotrebnih stvari

Selite se u novi stan ili PP i želeli bi ste da poklonite ili bacite stvari iz starog stana ili poslovnog prostora.Beocontrol ima rešenje za Vas...

Selidbe Kućnih Ljubimaca

Posedujemo veliko iskustvo u organizaciji selidbe Kućnih ljubimaca bilo gde na Svetu. Vaši ljubimci su sa nama u pravim rukama..

Diskretne selidbe

Javne i poznate ličnosti žele da niko nezna za njihovu selidbu. Beocontrol izvršava selidbe nevidljivo i tiho...

Liftovi Za Spoljašnju Selidbu

Uselite se u stan da niko nezna od stanara sa spoljne strane zgrade. Bez buke, galame i veoma brze selidbe... Beocontrol jedini u Srbiji ima sjajne mašine