PozoviUpit

Selidbe stanova

Agencija za selidbe Beocontrol, nudi usluge selidbe stanova i poslovnih prostora

Kako da selidba stana ili kuće prođe bez stresa?

Istraživanja kažu da se u životu selimo u proseku 3 puta, a selidba stambenog prostora predstavlja jedno od najstresnijih iskustava. Ljudi se često odlučuju da selidbu obave sami, jer nemaju poverenja da svoju pokretnu imovinu prepuste nekom drugom i rizikuju da oštete sve ono što su godinama stvarali.

Zato je pažljivo rukovanje stvarima i garancija za njihovo stanje jedna od najbitnijih stvari kojima se svaka agencija za selidbe mora posvetiti ukoliko želi da dobije preporuku za svoj rad.

Međutim, to nije i jedina briga ozbiljne agencije tokom selidbe stanova i kuća.

Selidba stana ili kuće uključuje i:

• demontažu i obeležavanje nameštaja i njihovih delova kako bi bili vraćeni na pravo mesto nakon selidbe;
• pakovanje i zaštitu Vašeg nameštaja zaštitnim folijama;
• utovar u tapacirane kamione opremljene za transport i selidbu;
• isporuku na željenu adresu;
• montažu i pakovanje u novom domu, koji nakon selidbe po Vašoj želji možemo i detaljno očistiti.

Svojim klijentima pružamo podršku pri svakom koraku selidbenog procesa. Bilo da Vam je potrebna pomoć za organizovanje selidbe u Srbiji ili u inostranstvu, tim naših profesionalaca olakšaće Vam ceo proces selidbe.

Selidbe organizujemo po dva principa:

Ukoliko odaberete selidbu po sistemu „ključ u ruke“ Vaše je samo da nam predate ključeve starog i novog doma. Sve ostalo uradićemo umesto Vas, u skladu sa Vašim instrukcijama.

Profesionalni tim pakera kompanije Beocontrol obaviće pakovanje i zaštitu Vašeg nameštaja u najbržem mogućem roku.

Sav nameštaj demontiran i zaštićen biće utovaren u specijalno tapacirane kamione opremljene za transport i selidbu. Nakon toga, nameštaj će biti isporučen na željenu adresu, montiran i po Vašoj želji raspoređen u novom domu, koji ćemo detaljno očistiti.

Ukoliko želite sami da spakujete svoj dom i pripremite stvari za selidbu, kao i da uredite svoj novi dom, firma Beocontrol nudi Vam profesionalnu uslugu utovara, prevoza i istovara nameštaja.

S obzirom na to da posedujemo profesionalnu opremu i veliko iskustvo u transportu specijalnog tereta, svojim klijentima garantujemo i bezbedan transport antikviteta, vrednog stilskog nameštaja i umetničkih dela.

Kao dodatnu uslugu, organizujemo selidbe kućnih ljubimaca.

U slučaju međunarodnih selidbi za svoje klijente pribavljamo sve neophodne dozvole i obavljamo celokupnu carinsku proceduru.

Nameštaj koji Vam trenutno ne treba, možete čuvati u nekom od naših skladišta, a višak stvari umesto Vas možemo odneti na najbližu deponiju ili u Vaše ime pokloniti onima kojima je potreban.

Kompanija Beocontrol svojim klijentima omogućila je da putem GPS-a u svakom trenutku mogu da provere gde se nalaze njihove stvari i kako napreduje njihov transport.

Kako biste se osećali još sigurnije, prilikom potpisivanja ugovora dajemo Vam i garanciju da ćete dobiti nadoknadu u slučaju nastanka štete.

Selidbe ne moraju biti stresne, naš tim to dokazuje već 12 godina.

Proverite naše reference i budite sigurni da vrhunski kvalitet usluge garantujemo svim svojim klijentima.


Za sve dodatne informacije, pozovite +381 66/114 007 ili posaljite upit na: info@beocontrol.com

Kompanija Beocontrol će ceo postupak selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas . Za inostrane klijente, molimo Vas, posetite naš međunarodni sajt za selidbe –  Moving Serbia , ili pogledajte naše ostale usluge klikom na  selidbe-beocontrol.rs/usluge.

Upit Za Selidbe

selidba_stambenog_prostora                     selidba_poslovnog_prostora