selidbe stambenog prostoraIstraživanja kažu da se u životu selimo u proseku 3 puta, a selidba stambenog prostora predstavlja jedno od najstresnijih iskustava. Ljudi se često  odlučuju da selidbu obave sami, jer nemaju poverenja da svoju pokretnu imovinu prepuste nekom drugom i rizikuju da oštete sve ono što su godinama stvarali. Zato je pažljivo rukovanje stvarima i garancija za njihovo stanje jedna od najbitnijih stvari kojima se svaka agencija za selidbu mora posvetiti ukoliko želi da dobije preporuku za svoj rad.

Međutim, to nije i jedina briga ozbiljne agencije tokom selidbe stanova i kuća.

Selidba stana ili kuće uključuje i:

  • demontažu i obeležavanje nameštaja i njihovih delova kako bi bili vraćeni na pravo mesto nakon selidbe;
  • pakovanje i zaštitu Vašeg nameštaja zaštitnim folijama;
  • utovar u tapacirane kamione opremljene za transport i selidbu,
  • isporuku na željenu adresu,
  • montažu i pakovanje u novom domu, koji nakon selidbe po Vašoj želji možemo i detaljno očistiti.

Svojim klijentima pružamo podršku pri svakom koraku selidbenog procesa, bilo da im je potrebna pomoć za organizovanje selidbe u Srbiji ili u inostranstvu.

Selidbe organizujemo po dva principa:

Ukoliko odaberete selidbu po sistemu „ključ u ruke“ Vaše je samo da nam predate ključeve starog i novog doma. Sve ostalo uradićemo umesto Vas, u skladu sa Vašim instrukcijama. Profesionalni tim pakera kompanije Beocontrol obaviće pakovanje i zaštitu Vašeg nameštaja u najbržem mogućem roku i sav nameštaj demontiran i zaštićen biće utovaren u specijalno tapacirane kamione opremljene za transport i selidbu, a nakon toga isporučen na željenu adresu, montiran i po Vašoj želji raspoređen u novom domu, koji ćemo detaljno očistiti.

Ukoliko želite sami da spakujete svoj dom i pripremite stvari za selidbu, kao i da uredite svoj novi dom, firma Beocontrol nudi Vam profesionalnu uslugu utovara, prevoza i istovara nameštaja. S obzirom na to da posedujemo profesionalnu opremu i veliko iskustvo u transportu specijalnog tereta, svojim klijentima garantujemo i bezbedan transport antikviteta, vrednog stilskog nameštaja i umetničkih dela.


Kao dodatnu uslugu, organizujemo selidbe kućnih ljubimaca. U slučaju međunarodnih selidbi za svoje klijente pribavljamo sve neophodne dozvole i obavljamo celokupnu carinsku proceduru.

Nameštaj koji Vam trenutno ne treba, možete čuvati u nekom od naših skladišta, a višak stvari umesto Vas možemo odneti na najbližu deponiju ili u Vaše ime pokloniti onima kojima je potreban.

Kompanija Beocontrol svojim klijentima omogućila je da putem GPS-a u svakom trenutku mogu da provere gde se nalaze njihove stvari i kako napreduje njihov transport.

Kako biste se osećali još sigurnije, prilikom potpisivanja ugovora dajemo Vam i garanciju da ćete dobiti nadoknadu u slučaju nastanka štete.

Selidbe ne moraju biti stresne, naš tim to dokazuje već 12 godina. Proverite naše reference i budite sigurni da vrhunski kvalitet usluge garantujemo svim svojim klijentima.


Za sve dodatne informacije, pozovite +381 66/114 007 ili posaljite upit na: info@beocontrol.com

Kompanija Beocontrol će ceo postupak selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas .Za inostrane klijente,molimo Vas, posetite nas medjunarodni sajt za selidbe –  Moving Serbia ,ili pogledajte nase ostale usluge klikom na  selidbe-beocontrol.rs/usluge.