PozoviUpit

Selidbe Ukrajina

Selidbe Ukrajina

selidbe ukrajina, kijevMedjunarodne selidbe u Ukrajinu se najčešće vrše drumskim saobraćajem, specijalizovanim kamionima, što je ujedno i najpovoljniji vid ovih međunarodnih selidbi. Zahvaljujući sopstvenim kapacitetima kao i partnerskoj saradnji sa brojnim renomiranim međunarodnim selidbenim agencijama, Beocontrol svojim klijentima obezbeđuje najpovoljnije uslove međunarodnih selidbi u Ukrajinu kao i iz Ukrajine do bilo koje destinacije u svetu.
 

Šta je to po čemu je Ukrajina specifična?

Ukrajina se oduvek nalazila u predvorju Rusije i Sovjetskog saveza i geografski i ekonomski, ali je bez obzira na nezavidnu ekonomsku situaciju i mnoštvo socijalnih problema oduvek privlačila strance. Ključ se verovatno nalazi u brojnim kontradiktornostima koji uvek iznova fasciniraju stanovnike zapadnih zemalja koji su navikli na red i uređenost.

Ova zemlja poseduje jednu od najtežih industrija, ali istovremeno i najlepše prirodne predele koji oduzimaju dah, ljudi su topli i gostoljubivi, a to je izgleda mnogima dovoljno da baci senku na visoko rasprostranjenu korupciju i još uvek nerazvijenu infrastrukturu.

Ipak, povoljne pozajmice Svetske banke donele su ovoj zemlji brojne mogućnosti za ulaganje te ona danas prednjači u proizvodnji vozila i preradi metalurgije. Od 2000. godine naročito se razvija sektor informacionih tehnologija, tako da sve veći broj stranaca dolazi zbog posla baš u ovoj oblasti.

Šta treba znati pre medjunarodne selidbe u Ukrajinu?

  • Troškovi života u Ukrajini variraju od regije do regije, a glavni gradovi poput Kijeva su svakako najskuplji za život. Međutim i Kijev je u poređenju sa drugim gradovima sveta i dalje jako pristupačan za život.
  • Najamnine su veoma niske, a porodice koje se planiraju međunarodnu selidbu u Ukrajinu takođe mogu naći veoma dobre javne škole.
  • Zdravstveni sistem je besplatan za sve rezidente, a takođe postoji i određeni broj privatnih klinika koje će vam pružiti odličnu zdravstvenu negu.
  • Ono što je svakako upečatljivo jeste pomalo haotično društvo i procedure pa se oko birokratskih stvari gotovo uvek čeka duže nego što bi to trebalo.

Zato je profesionalna pomoć prilikom selidbe u inostranstvo i unošenja određenih specijalnih tereta gotovo neizbežna i svakako preporučljiva.

Beocontrol daje najpovoljniju ponudu u zavisnosti od vrste, količine robe i broja kilometara koje treba preći, i predlaže drumski, železnički, avio ili vodni transport za vašu selidbu u inostranstvo. Za manju količinu stvari, može se koristiti zbirni transport koji štedi vreme i novac, a za svaku medjunarodnu selidbu Ukrajinu ili iz nje, kompanija će obezbediti i neophodnu dokumentaciju za carinu i prevoz robe.

Selidba kompletnog doma, porodice, kućnih ljubimaca i umetničkih vrednosti ili međunarodni transport specijalnog tereta, može da se prati tokom transporta, jer su sva vozila kompanije Beocontrol opremljena sistemom za satelitsko praćenje.

Mreža od preko 1.000 agenata u 37 zemalja Evrope pruža mogućnost da medjunarodna selidba u Kijev i druge ukrajinske gradove prođe bez muke. Usluge planiranja selidbe, pakovanja, transporta i skladištenja Beocontrol kompanija pruža svakodnevno.

Pored medjunarodnih selidbi, obavljamo i sve vrste transporta robe u Ukrajinu svim vidovima saobraćaja. Za sve dodatne informacije obratite se našim agentima na telefon 011 210 60 00.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback