Selidbe Evropa – Beograd


selidbe evropaŠengenski režim i uvođenje bescarinske zone unutar zemalja članica Evropske unije pojednostavilo je promet roba i usluga, i povećalo mobilnost ljudi, pa su sve češće i međunarodne selidbe Evropljana iz jednih država u druge u potrazi za boljim radnim mestom ili novim poslovnim parterima za svoje kompanije. Za veliki broj naših klijenata koji se upuštaju u proces međunarodne selidbe Evropa, tj zemlje članice EU su najčešća destinacija.

 

Koje su najtraženiji vidovi međunarodne selidbe ka Evropi?

Kada je reč o međunarodnim selidbama najveći broj selidbi u inostranstvo su zapravo selidbe stanova i domaćinstava, ali za njim ne zaostaju ni  selidbe poslovnih prostora iz razvijenih država ka državama u razvoju i najmlađim državama članicama. I dalje se beleži veliki broj stambenih i poslovnih selidbi iz država koje nisu u Evropskoj Uniji i drugih delova sveta, a u poslednje vreme i veliki broj diplomatskih selidbi u administrativnom jezgru Evropske unije – Brisel.

Korisnici selidbenih usluga najčešće se odlučuju za kompletnu uslugu međunarodnih selidbi u Evropu tzv. selidba po sistemu ključ u ruke, a tokom koje kompanija za međunarodnu selidbu preuzima odgovornost za svaki korak selidbe – od profesionalnog pakovanja, transporta, pa do uređivanja Vašeg novom doma ili poslovnog prostora u skladu sa nacrtima koji su do detalja unapred dogovoreni sa Vama.

Ovaj vid selidbi u inostranstvo štedi Vaš novac, ali i Vas brige oko međunarodne selidbe s obzirom da se Vi useljavate u stan koji Vas čeka kompletno sređen i uređen po Vašim željama.

Sa mrežom od preko 1,000 agenata koji posluju u svim zemljama Evrope i gustim rasporedom vožnji ka svim evropskim destinacijama, naša kompanija organizuje međunarodnu selidbu i završava je u roku od nedelju dana.

Naše ogromno iskustvo i ugovori sa mnogobrojnim evropskim prevoznicima omogućili su nam da Vam garantujemo najstroži kvalitet po najkonkurentnijim cenama za sve međunarodne selidbe u Evropi.

Agencija za selidbe Beocontrol, kao i naši partneri, poseduje opremu i sav paking materijal neophodan i za selidbe u inostranstvo kućnih ljubimaca, antikviteta, umetničkih dela i specijalnih tereta.

Za svoje klijente pribavljamo sve neophodne izvozne, uvozne i druge dozvole i obavljamo čitavu carinsku proceduru koju podrazumevaju međunarodne selidbe u Evropi.

Ukoliko klijent ima višak nameštaja, za njegovo skladištenje na raspolaganju ima preko 1,000 m2 magacinskog prostora naše kompanije. Takođe smo u mogućnosti i da organizujemo skladištenje i u svim zemljama Evrope.

Mi Vam omogućavamo da u svakom trenutku putem GPS-a pratite prevoz svojih stvari, a uz potpisivanje ugovora izdajemo i garanciju da će posao biti izvršen u skladu sa dogovorom. U slučaju nastanka štete, garancija je potvrda de ćete biti obeštećeni, a uz to Vam Vaše stvari osiguravamo Basler ili Uniqa osiguranjem.

Brzo, jednostavno, kompletno i povoljno organizujemo sve vrste međunarodnih selidbi, neposredno nakon Vašeg poziva naših agenata ili ostavljenog upita na našem sajtu iz svih delova sveta ka svim državama Evrope i njenim manjim i većim gradovima.

Svim našim klijentima nudimo najpovoljniji transport robe u Evropu svim vidovima saobraćaja.

Upit Za Selidbe

    selidba_poslovnog_prostora         selidba_stambenog_prostora

 

Naša Preporuka

Odnošenje starih - nepotrebnih stvari

Selite se u novi stan ili PP i želeli bi ste da poklonite ili bacite stvari iz starog stana ili poslovnog prostora.Beocontrol ima rešenje za Vas...

Selidbe Kućnih Ljubimaca

Posedujemo veliko iskustvo u organizaciji selidbe Kućnih ljubimaca bilo gde na Svetu. Vaši ljubimci su sa nama u pravim rukama..

Diskretne selidbe

Javne i poznate ličnosti žele da niko nezna za njihovu selidbu. Beocontrol izvršava selidbe nevidljivo i tiho...

Liftovi Za Spoljašnju Selidbu

Uselite se u stan da niko nezna od stanara sa spoljne strane zgrade. Bez buke, galame i veoma brze selidbe... Beocontrol jedini u Srbiji ima sjajne mašine