PozoviUpit

Selidbe Makedonija

Selidbe Makedonija

selidbe makedonijaBez obzira na brojne tenzije koje su prethodnih godina preovladavale u Makedoniju u odnosima sa susednom Grčkom, ali i drugim etničkim zajednicama koje žive u njoj, sve više mladih ljudi dolazi da živi u Makedoniju, uglavnom iz međunarodnih nevladinih i humanitarnih organizacija. Skoplje poslednjih godina postaje dom mnogim omladinskim radnicima, trenerima, stranim prevodiocima, ali i drugim diplomatskim predstavnicima, a jednako atraktivna destinacija za strance iz svih delova sveta postaje i najlepše jezero u ovom delu Evrope – Ohridsko jezero i grad Ohrid.

Zbog svega toga, agencija za selidbe Beocontrol svojim klijentima nudi međunarodne selidbe u Makedoniju pod najpovoljnijim uslovima i u najkraćim rokovima.

Šta treba znati pre medjunarodne selidbe u Makedoniju?

  • Glavni grad Makedonije Skoplje postaje sve moderniji centar i veoma prijateljski naklonjen prema strancima, a sve veći broj Makedonaca veoma dobro govori engleski jezik.
  • Ipak zbog relativno skorih etničkih tenzija treba izbegavati rasprave o ovim za domaće stanovništvo vrlo osetljivim temama.
  • Zdravstveni sistem u Makedoniji je svakim danom sve bolji, a primarno zdravstveno osiguranje obezbeđuje država svim svojim državljanima, ali postoji mogućnost i privatnog zdravstvenog osiguranja.
  • Obrazovanje do kraja srednje škole je besplatno i obavezno za svu decu, a nastava se održava na četiri jezika makedonskom, albanskom, turskom i srpskom.
  • U glavnom gradu postoji i nekoliko međunarodnih škola za sve one strance koji se sele u Makedoniju sa porodicom.

S obzirom na veliki broj zahteva za medjunarodnom selidbom iz Srbije u Makedoniju i drugih zemalja u regionu, kompanija Beocontrol svakodnevno organizuje selidbe u inostranstvo i polaske za Skoplje, Strumicu, Ohrid i druge gradove u Makedoniji drumskim saobraćajem u vidu selidbi kamionima različitih kapaciteta.

Pošaljite zahtev za selidbu stana, kancelarije, proizvodnog pogona, upišite količinu tereta i termin koji vam odgovara za preseljenje i za najviše tri sata dobićete plan selidbe.

U ponudi su dve opcije međunarodne selidbe „od vrata do vrata“ ili „ključ u ruke“. U prvoj varijanti sami pripremate i pakujete stvari za selidbu u inostranstvo, a u drugoj to radi ekipa pakera. Oni će rasklopiti nameštaj, spakovati, obezbediti, utovariti, prevesti, istovariti i montirati, odnosno rasporediti robu prema dogovoru i zahtevu klijenta.

Mi obezbeđujemo svu prateću dokumentaciju potrebnu za međunarodni transport u Makedoniju i carinsku proceduru, ali i praćenje pošiljke u realnom vremenu putem GPS-a, a ujedno dajemo i garanciju da će medjunarodna selidba biti izvršena u skladu sa dogovorom. U slučaju da imate višak stvari Beocontrol će obezbediti skladištenje robe.

Spremni smo da odgovorimo na sve vaše zahteve i reagujemo brzo i efikasno prilikom organizacije najrazličitijih vidova međunarodnih selidbi stambenog ili poslovnog prostora, diplomatskih vidova selidbi isl. Specifičnost kompanije je organizacija nekarakterističnih selidbi kao što su selidbe kućnih ljubimaca, prevoz pokojnika i posmrtnih ostataka iz inostranstva kao i svih vrsta specijalnog tereta.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback