PozoviUpit

Selidbe Bosna

Selidbe Bosna

selidbe bosnaPoslednih godina, nakon stabilizacije odnosa i uspostavljanja institucija, najveći broj stranaca u Bosnu dolazi zbog posla u međunarodnim i nevladinim organizacijama i privatnom sektoru koji doživljava ekspanziju, naročito u oblasti računara i novih tehnologija. Iako medjunarodne selidbe u Bosnu zahtevaju ozbiljniju pripremu zbog papirologije one spadaju u jedne od rutinskih selidbi u inostranstvo koje Beocontrol obavlja proteklih nekoliko godina.

 

Ipak ono čime se Sarajevo i Bosna i Hercegovina posebno odvaja u odnosu na druge zemlje iz regiona je poseban mentalitet, prelepi planinski pejzaži i bogata umetnička scena u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Šta treba znati pre medjunarodne selidbe i Bosnu i Hercegovinu?

  • U odnosu na druge zemlje u Evropi BIH ima jako nizak životni standard, pa je u Sarajevu i drugim bosanskim gradovima veoma lako živeti i sa skromnijim budžetom;
  • Iako nije široko zastupljen, mlađe generacije relativno dobro govore engleski jezik;
  • Bosanci su veoma gostoljubivi i dobronamerno naklonjeni prema strancima, i gotovo uvek radi da pomognu ukoliko im se neko obrati za pomoć.
  • Treba napomenuti da je zdravstveni sistem je malo ispod proseka u zemljama Zapadne Evrope, a usled nedostatak medicinskih radnika u Bosni i Hercegovini ima manje privatnih bolnica pa se strancima savetuje lečenje u nekim od okolnih zemalja.
  • Problem predstavljaju i škole za strance, jer se samo nekoliko međunarodnih škola postoji u Sarajevu.
  • Obratite pažnju na sređivanje dokumentacije za boravište i uopšte sređivanje drugih administrativnih dozvola jer procedure traju veoma dugo.

Zato Beocontrol agencija uz usluge međunarodnih i lokalnih selidbi uključuje i sređivanje neophodne dokumentacije za medjunarodnu selidbu i prenos i uvoz stvari iz zemalja Evropske unije i vanevropskih država. Naša usluga kompletne međunarodne selidbe u u Bosnu i Hercegovinu po sistemu ”ključ u ruke” je najbolja opcija za sve zato što podrazumeva našu brigu o svim elementima selidbe – od pakovanja, zaštite, montaže/demontaže nameštaja, utovara, do prevoza i istovara stvari.

Ukoliko ne selite mnogo stvari, preporučujemo Vam uslugu zbirnog transporta, koji Vam omogućava da veoma povoljno prevezete Vaše stvari tako što nećete zakupiti ceo tovarni prostor, već samo onaj deo koji Vam je zaista i potreban. Zbirni prevoz za BiH možemo organizovati u roku od jednog dana ili čak nekoliko sati.

Za kvalitet usluge kompanija Beocontrol izdaje i pravnu garanciju, kojom se takođe obavezuje da će obeštetiti klijenta u slučaju nastanka štete. Vaše stvari takođe možemo i dodatno osigurati Basler ili Uniqa osiguranjima.

Kako bi Vam omogućili da zbog medjunarodne selidbe ne remetite svoje poslovne i privatne aktivnosti, na raspolaganju smo Vam 00 – 24, radnim danima i vikendom i svaki korak medjunarodne selidbe obavljamo u vreme koje Vama najviše odgovara.

Osim klasičnih selidbi, Beocontrol kompanija organizuje sve vrste transporta robe u Bosnu i Hercegovinu pod najpovoljnijim uslovima.
 

Paste your AdWords Remarketing code here