PozoviUpit

Selidbe Hrvatska

Selidbe Hrvatska

selidbe hrvatskaLiberalne mere koje je Hrvatska vlada uvela u ovu zemlju je dovela brojne strane investitore, čime se povećao i broj stranaca koji se svake godine doseljava. Nedavni ulazak Hrvatske u Evropsku uniju, je takođe uticao na priliv stranaca, ne samo iz Evrope već i iz drugih krajeva sveta. Pošto smo susedi, medjunarodne selidbe u Hrvatsku kao i na relaciji Hrvatska-Srbija su jedne od najčešćih usluga koje obavljamo skoro svakog meseca.
 
Većina stranaca koji dolaze da žive u Hrvatsku za to biraju njen glavni grad Zagreb, kao i Dubrovnik i Split, a među najpopularnijim destinacijama za život se takođe nalaze i brojna ostrva na prelepom jadranskom primorju. Jedne privlači šarenolika priroda i atraktivni krajevi uglavnom na moru, ali i brojne kulturne zaostavštine koje se čuvaju u galerijama i muzejima širom zemlje. Zato je Hrvatska najinteresantnija starijim ljudima iz Engleske, Nemačke i drugih zemalja zapadne Evrope koji biraju ovu destinaciju da svoje penzionerske dane provedu u njoj.

Šta treba znati pre medjunarodne selidbe u Hrvatsku?

  • I pored velikog interesovanja stranaca za kupovinu nekretnina u Hrvatskoj, cene nekretnina su i dalje veoma pristupačne, naročito ako imamo u vidu lepotu i netaknutost prirode na nekim od ostrva koja još uvek nisu iskomercijalizovana i preterano naseljena.
  • No pre selidbe u inostranstvo i kupovine nekretnina na hrvatskim ostrvima treba se dobro raspitati o istim, jer su neka od ostrva već u celosti zakupili najpoznatiji svetski biznismeni i poznate ličnosti.
  • Zdravstveni sistem u Hrvatskoj nije na istom nivou kao u drugim evropskim državama, ali za adekvatnu nadoknadu moguće je dobiti jako kvalitetnu zdravstvenu negu u većini privatnih bolnica.
  • Iako je obrazovni sistem jako dobar, u Hrvatskoj postoji jako mali broj međunarodnih škola, a a najveći broj je lociran upravo u glavnom gradu Zagrebu.
  • Za sve one koji planiraju medjunarodnu selidbu u Hrvatsku bitno je napomenuti da se ova zemlja odlikuje veoma sporom administracijom i komplikovanim birokratskim procesima, a korupcija je i dalje jedan od najvećih problema sa kojima se država nosi.

Upravo iz ovih razloga svima koji planiraju medjunarodnu selidbu u Hrvatsku savetujemo da potraže profesionalnu pomoć agencije za međunarodne selidbe koje mogu garantovati kratke rokove selidbi u inostranstvo, a u čije usluge je već uključena pomoć oko pribavljanja neophodnih dozvola i obavljanja komplikovanih carinskih procedura.

Zato kompanija Beocontrol u svojoj ponudi ima posebnu ponudu kompletne vrste selidbi po sistemu ‘’ključ u ruke’’ koja pored transporta, pakovanja i zaštite vaših najvrednijih stvari uključuje i sređivanje kompletne carinske dokumentacije.

Svakodnevno tokom 24 sata sa Beocontrol kompanijom možete preseliti stan ili poslovni prostor u Hrvatsku ili iz Hrvatske. Sve jedno je koji deo sveta je u pitanju, međunarodna selidba može biti završena u najkraćem mogućem roku.

Koristimo specijalno opremljena vozila koja garantuju bezbednost transporta a ujedno su opremljena GPS sistemom kako bismo u svakom trenutku mogli da ispratimo tok međunarodne selidbe.

Za višak stvari koje nemate gde da ostavite, Beocontrol će obezbediti skladištenje robe u Hrvatskoj ili na bilo kojoj destinaciji u svetu.

Takođe, svim našim klijentima na raspolaganju je usluga transporta robe u Hrvatsku drumskim saobraćajem po najpovoljnijim cenama.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback