PozoviUpit

Selidbe Turska

Selidbe Turska

selidbe turska istanbulDobra veza Turske sa drugim evropskim zemljama omogućava veoma brzi transport robe, ipak komplikovana regulativa zahteva ozbiljnu pripremu dokumentacije, što komplikuje i otežava prevoz stvari i selidbu ka ovoj zemlji. Ipak, Turska je jedna od zemalja koja se najbrže razvija i modernizuje, pa sve veći broj mladih ljudi bira upravo ovu zemlju za život i rad. Zato je izbor kvalitetne agencije za selidbe koja će vam pomoći oko svih aspekata medjunarodne selidbe u Tursku, veoma bitan.

Šta treba znati pred dolazak u Tursku?

  • Imajte na umu da je u Turskoj mnogo lakše dobiti dozvolu za boravak ukoliko imate već radnu dozvolu.
  • Inače, neophodna dokumenta za apliciranje za privremenu dozvolu za boravak, bez obzira o kom tipu dozvole je reč su: 4 fotografije za pasoš, važeći pasoš, fotokopije početne strane pasoša sa slikom, fotokopija stranice na kojoj je vidljiv poslednji ulaz u zemlju i strana na kojoj se nalazi podatak do kada važi pasoš, potvrda od banke da na računu imate bar po 300 USD za svaki mesec boravka u Turskoj.
  • Od prvog januara 2012. svi turski državljani su u prilici da budu osigurani za pružanje javne zdravstvene zaštite za nadoknadu koju cela porodica plaća u odnosu na ukupnu zaradu koju ostvaruje. Na ovaj način smanjena je i mesečna naknada za one koji žive sa zaradom koja je ispod državnog minimuma. Ovaj sistem zaštite omogućen je i onim strancima koji u Turskoj borave bar godinu dana, čime su oslobođeni bilo kakvog plaćanja privatnim osiguravajućim kućama za zdravstveno osiguranje.

Ako se selite u ili iz Turske kompanija Beocontrol nudi brzo i jednostavno preseljenje. Najpovoljniji predlog i plan medjunarodne selidbe pripremićemo za tri sata, a kada se odlučite za Beocontrol dogovorićemo datum i vreme selidbe.

Za vas vršimo kompletne usluge organizacije međunarodnih selidbi, planiranja do krajnje realizacije, sa pribavljanjem potpune carinske dokumentacije za prevoz vaših najvrednijih stvari, ljubimaca, kolekcija pića, kombinovanim vidovima transporta po najsavremenijim bezbednosnim procedurama, sa mogućnošću osnovnog i dodatnog osiguranja za vaše najvrednije stvari.

P rofesionalni tim pakera  će zapakovati i zaštititi kompletan sadržaj vašeg doma ili poslovnog prostora koji preseljavate. Tako će sve vredne i lako lomljive stvari biti transportovane u Tursku ili iz Turske što je moguće bezbednije.

Stvari koje ne nameravate da selite možete ostaviti u našem skladištu bilo gde u inostranstvu.

U svakom trenutku možete da se informišete gde se nalazi vaša pošiljka jer su vozila Beocontrola opremljena sistemom za satelitsko praćenje.

Organizujemo najpovoljniji transport robe u Tursku svim vidovima saobraćaja.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback