PozoviUpit

Selidbe Švedska

Selidbe Švedska

selidbe švedskaŠvedska je poznata kao država blagostanja, koja već godinama unazad odlično balansira između odličnih ekonomskih mogućnosti i visokih poreza, sa ultra liberalnim vrednostima, ali još većim poštovanjem tradicije, kombinujući poslednju tehnologiju i urbani način života sa netaknutom prirodom koje u Švedskoj ima u izobilju. Zato je i Stokholm jedna od najuzbudljivijih metropola na svetu, poznata po brojnim atrakcijama i mnoštvu poslovnih mogućnosti, a koji otvorenih ruku prima strance širom sveta. Za njime ne zaostaju ni Getenburg , ni Malme koji sa zdravim ekonomskim tržištem privlače sve više stranih stručnjaka iz oblasti IT tehnologija, energetike i medija.

Šta treba znati pre nego medjunarodne selidbe u Švedsku?

  • Švedska je poznata kao zemlja koja je daleko ispred drugih u poštovanju liberalnih vrednosti, prava radnika i ravnopravnosti polova.
  • Plate su relativno skromne u odnosu na visoke poreske stope u državi, ali svi imigranti koji pridobiju dozvolu za rad mogu uživati u kvalitetnom visokom školstvu, zdravstvu, dečijoj zaštiti, bezbednosti i ostalim benefitima koje pruža švedska država.
  • Švedska nudi mogućnosti za najrazličitije stilove života, od uživanja u neverovatnim adrenalinskim sportovima na otvorenom, skijanja, jedrenja, planinarenja ali i lova i ribolova u predelima netaknute prirode.
  • To je jedna od onih država gde vam vaše vozilo nije neophodno, jer je javni prevoz organizovan tako da gde god krenete nećete imati problema da stignete jednostavno i tačno na vreme.

Ako i niste do sada razmišljali o medjunarodnoj selidbi u Švedsku verujemo da će Vas ove informacije naterati da o selidbi u inostranstvu dobro razmislite. Kada se odlučite na ovaj korak naši saradnici pripremiće u roku od tri sata najpovoljniju neobavezujuću ponudu međunarodne selidbe u Švedsku, nakon čega je dovoljno samo da utvrdite tačan datum i vreme selidbe.

Naš profesionalni tim pakera će zapakovati i zaštititi kompletan sadržaj vašeg doma ili poslovnog prostora koji preseljavate, omogućavajući tako da sve vredne i lako lomljive stvari budu transportovane u Švedske ili iz Švedske što je moguće bezbednije. Nakon što vaše stvari budu isporučene ne dogovorenu adresu naš tim će ih raspakovati i rasporediti po vašem novom domu.

Takođe možemo organizovati i skladištenje u Švedskoj ili bilo gde u inostranstvu u nekom od skladišta Beocontrola.

Sva naša vozila su opremljena sistemom za satelitsko praćenje tako da u svakom trenutku možete da se informišete gde se nalazi vaša pošiljka.

Imajte na umu da je Beocontrol je specijalizovan za sve vrste međunarodnih selidbi, a ne samo stambenog prostora tako da ćemo sa zadovoljstvom biti Vaš siguran partner i prilikom selidbi poslovnog prostora, diplomatskih selidbi, selidbi specijalnog tereta, kućnih ljubimaca, ali i prevoza pokojnika i posmrtnih ostataka iz inostranstva.

Ukoliko vam je potreban transport robe u Švedsku, u našoj kompanji naćićete pouzdanog partnera.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback