PozoviUpit

Selidbe Švajcarska

Agencija za selidbe Švajcarska

Najveći broj zahteva za međunarodne selidbe iz Srbije i u nju dolazi baš iz Švajcarske. Razlog za to je veliki broj radnika povratnika iz Švajcarske koji su završili svoj radni vek u ovoj zemlji, ali i veliki broj mladih ljudi koji odlaze put Ciriha, Ženeve, Bern, Lucern, Bazel i druge švajcarske gradove. Medjunarodna selidba u Švajcarsku, iako zatehva dosta pripreme, može biti obavljena brzo, efikasno i uz minimalan stres ukoliko angažujete agenciju za selidbe u inostranstvo sa iskustvom i dokazanim referencama.

Zašto je Švajcarska popularna destinacija za život?

  • Visok životni standard i nizak stepen nezaposlenosti čine je jednom od najsigurnijih evropskih država za život i posao.
  • Mnoštvo radnih mesta u industriji nudi veliki broj radnih mesta za strance, a međunarodne škole olakšavaju i brzo uključivanje stranaca u švajcarsko društvo.
  • Iako Švajcarska važi za ne toliko zanimljivu zemlju za mlade ljude, ovo je idealna sredina za život sa porodicom sa mnoštvom kvalitetnih škola, dobrim obrazovnim sistemom, jako niskom stopom kriminala i velikim brojem mogućnosti za porodične aktivnosti na otvorenom tokom slobodnih dana.
  • Dobra primanja i veoma dobra penziona politika, često je razlog zašto stranci ostaju da žive i rade u Švajcarskoj i duže nego što su planirali, a svojoj domovini se vraćaju sa dobrim penzijama kako bi uživali u zasluženom odmoru.

To je jedan od osnovnih razloga velikog broja povratnika iz Švajcarske u svoje matične države, koji vrlo često želi sa sobom da ponese sve ono što su tokom svog radnog veka stvarali. No kako postoje određena ograničenja pri ulasku u Švajcarsku, takođe postoje određena ograničenja pri izlasku iz nje i iznošenja i uklanjanja stvari, zato je za prenošenje stvari put Švajcarske ili iz nje, preporučljivo da angažujete profesionalnu pomoć selidbene kompanije, koja ima već dokazano iskustvo u oblasti međunarodnih selidbi i carinskih procedura.

Ako se odlučite da posao poverite Beocontrolu u roku od tri sata pred vama će biti najpovoljnija ponuda. Naša kompanija organizuje medjunarodne selidbe u Švajcarsku i iz Švajcarske u bilo koju zemlju sveta. Međunarodne selidbe stambenog i poslovnog prostora organizujemo sedam dana u nedelji, tokom 24 sata, u terminu koji najviše odgovara klijentu.

Za selidbe u inostranstvo koristimo savremeno opremljene kamione i šlepere, a u ponudi je i transport robe kombijem koji omogućava lakši pristup i brži prevoz u gradskim sredinama.

Beocontrol nudi dve opcije za međunarodne selidbe:

  1. „Od vrata do vrata“ koja podrazumeva da sami spakujete i pripremite robu za transport i sami je raspakujete i rasporedite po novom prostoru.
  2. „Ključ u ruke“ koja obavezuje Beocontrol da obavi ceo postupak selidbe u inostranstvo. To podrazumeva da tim pakera demontira nameštaj, zaštiti ga, spakuje i pripremi za transport. Nakon dolaska na željenu adresu isti tim istovari će, raspakovati i montirati nameštaj, a stvari složiti prema rasporedu koji je klijent skicirao.

Pribavljamo svu prateću dokumentaciju potrebnu za medjunarodnu selidbu i carinjenje robe a klijentu je omogućeno da u realnom vremenu pratiti transport do Švajcarske ili od Švajcarske putem GPS-a.

Beocontrol organizuje i selidbe kućnih ljubimaca, prevoz pokojnika i posmrtnih ostataka iz inostranstva kao i specijalnog tereta, odnosno vangabaritnog i teškog tereta. Za potrebe klijenta Beocontrol obezbeđuje skladištenje robe širom sveta.

Transport robe u Švajcarsku obavljamo po najpovoljnim uslovima, brzo, efikasno i profesionalno.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback