PozoviUpit

Selidbe Španija

Selidbe Španija

selidbe španija madrid barselonaUkoliko vam predstoji proces selidbe Španija je jedna od najčešćih destinacija u koje smo selili ljude iz Srbije i regiona.

Medjunarodne selidbe u Španiju aktuelne su iz različitih razloga, ali u najmanjem broju slučajeva je reč o traženju posla jer je Španija evropska zemlja sa najvećom stopom nezaposlenosti naročito među mladima. Ipak živi način života, moda, hrana, arhitektura, muzika i umetnost zajedno sa niskim cenama su svakako najinteresantniji mladima. Od svih Evropljana Španiju i njene sunčane plaže tradicionalno najviše okupiraju Britanci i Nemci, ali je poslednjih godina povećan broj zahteva za selidbom u Španiju i iz Srbije.

Troškovi prevoza su određeni težinom i zapreminom predmeta odnosno delova nameštaja koji se prevoze. Pored postoje i dodatni troškovi poput pakovanja i materijala za zaštitu, razne carinske takse i neophodna dokumenta, što samo može uvećati osnovnu cenu usluge medjunarodne selidbe u Madrid, Barselonu i druge španske gradove. Mi nudimo rešenje! Nudimo jedinstvene cene selidbi, a u našu cenu kompletne uslugu međunarodne selidbe u Španiju uključeno je još i osnovno osiguranje sve robe.

Zato je bitno da svoju selidbu poverite agenciji za selidbe sa dugogodišnjim iskustvom u međunarodnim selidbama i proverljivom listom referenci.

  • Svaka usluga kompletnih selidbi uključuje:
  • Preuzimanje stvari na dogovorenoj lokaciji
  • Demontaža i pakovanje nameštaja i ostalih stvari;
  • Carinjenje i pribavljanje neophodne dokumentacije;
  • Prevoz i osiguranje svih stvari;
  • Istovar, stvari i montiranje na novoj adresi stanovanja.

Bez obzira na to da li u inostranstvo selite stan, firmu, fabriku ili poslovni prostor, kompanija Beocontrol dostavlja najpovoljniju ponudu u roku od tri sata, a selidba se obavlja u dogovorenom roku.

Pored stambenih selidbi u inostranstvo i selidbi poslovnih prostora, pružamo i širok spektar pratećih usluga kao što su specijalne selidbe – diplomatske selidbe, selidbe kućnih ljubimaca, vangabaritnog tereta kao što su selidbe klavira, sefova itd.

Transport robe u Španiju obavljamo po najpovoljnijim cenama na tržištu, svim vidovima saobraćaja.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback