PozoviUpit

Selidbe Slovačka

Selidbe Slovačka

selidbe slovackaBrzi ekonomski razvoj Slovačke nakon ulaska u Evropsku uniju uticao je i na porast broja stranaca koji sve češće biraju ovu zemlju za svoje mesto življenja, a veliki broj inostranih firmi koje su nakon privatizacije došle na ovo tržište nude i velike mogućnosti za sklapanje ozbiljnih poslovnih aranžmana i započinjanje i širenje svog biznisa u Slovačkoj.

 

Beocontrol svojim klijentima koji sele poslovni li stambeni prostor u Slovačku, obezbeđuje svu prateću dokumentaciju potrebnu za međunarodni transport i carinsku proceduru i nudi mogućnost praćenja transporta putem GPS-a.

U ponudi imamo i medjunarodne selidbe kućnih ljubimaca, prevoz specijalnog tereta odnosno vangabaritnog i teškog tereta, a za svaku vrstu robe koju transportuje kompanija daje garanciju da će selidba biti izvršena u skladu sa dogovorom, odnosno da će obeštetiti stranku u slučaju nastanka štete.

5 najčešćih razloga za medjunarodnu selidbu u Slovačku?

  1. Pored već pomenutog visokog ekonomskog rasta najčešće navođene prednosti Slovačke jeste niska cena života i niske porezne stope.
  2. Jaka tržišna ekonomija koja je uvedena u ovoj zemlji uliva sigurnost ozbiljnim inostranim firmama koje svakodnevno dolaze na ovo tržište.
  3. Na listi su se našle i druge atrakcije poput planinskih venaca Tatre i Karpata, ali i prepoznatljive šume i pećine pod zaštitom Uneska, koje privlače sve zaljubljenike u prirodu.
  4. Slovačka je poznata i po najvećem broju zamaka i istorijskih ruševinama u celom regionu.
  5. Takođe, Slovačka je zemlja koja nema apsolutno nikakve zabrane kada je reč o prodaji nekretnina strancima, što je veoma siguran način da se stranci presele i investiraju svoj novac.

U zavisnosti od vrste i količine tereta, jedan od 1.000 agenata kompanije predložiće drumski, železnički, avio ili vodni transport. Najčešći vid međunarodnih selidbi se vrši kamionima. Ako je u pitanju selidba u inostranstvo manje količine robe biće organizovan zbirni transport koji je najekonomičniji za transport manje količine robe. U slučaju da imate višak stvari Beocontrol će Vam obezbediti skladištenje.

Ono što nas odvaja od drugih jesu najkraći rokovi, najviši kvalitet i više nego konkurentne cene. Nazovite nas i proverite, jer agencija Beocontrol vrši medjunarodne selidbe u Slovačku i iz nje sedam dana u nedelji , 365 dana u godini.

Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu transporta robe u Slovačku uz najbolje uslove. Pozovite nas na 011 210 60 00.
 

Paste your AdWords Remarketing code here