PozoviUpit

Selidbe Rusija

Selidbe  Rusija


selidbe rusija moskvaRusija predstavlja najveću zemlju evropskog kontinenta i ujedno najveće tržište. Zato je naročito zanimljiva velikim ulagačima i zemljama koje plasiraju svoje usluge širom sveta. Međutim, velika prepreka u širenju posla na ovom tržištu je često činjenica da je Rusija, zemlja koja se proteže kroz 11 vremenskih zona i ima veoma strogi vizni režim, pa se svaka vrsta selidbe u Rusiju može činiti komplikovanom. Medjunarodna selidba u Moskvu, Petrograd ili bilo koji drugi grad u Rusiji, nije problem ukoliko uz sebe imate profesionalnu agenciju za selidbe.

Šta treba znati pre medjunarodne selidbe u Rusiju?

 • Rusku vizu neophodno je pribaviti pre samog dolaska u zemlju za svaki boravak koji je duži od 30 dana. Procedura za dobijanje iste zavise od zemlje iz koje putujete u Rusiju i svrhe dolaska.
 • Vizu sa pasošem u Rusiji je potrebno nositi sa sobom, jer će Vam služiti kao identifikacioni dokument.
 • Pri dolasku u Rusiju takođe je neophodno da popunite takozvanu migrantsku karticu, koju u nekim slučajevima možete dobiti i u avionu.
 • Po dolasku u zemlju, u roku od sedam dana, morate se prijaviti nadležnim organima
 • Iako postoje mnogobrojne predrasude o ruskom zdravstvenom sistemu, ovo je zemlja u kojoj možete pronaći neke od najboljih doktora. Međutim, preporuka je da po dolasku u zemlju uplatite polisu privatnog zdravstvenog osiguranja i da pri tom proverite u kojim klinikama Vam je lečenje pokriveno izabranom polisom.
 • Kliniku nemojte birati po ceni, jer u Rusiji ono što je najskuplje ne mora biti i najbolje. Lečenje u državnim bolnicama je besplatno za državljane Rusije, kao i za strance sa boravišnom dozvolom, međutim možete se dugim čekanjem da dođete na red.
 • Pravila za otvaranje bankovnog računa u Rusiji variraju od banke do banke. Dok sve banke zahtevaju kopiju pasoša i vize i minimalni depozit, neke od Vas mogu tražiti i pismo poslodavca i prijavu prebivališta u Rusiji.

 


Kompanija Beocontrol za svoje klijente pribavlja sve neophodne dozvole i obavlja celokupnu carinsku proceduru koja se zahteva prilikom medjunarodne selidbe u Rusiju.


Nudimo dve opcije za međunarodne selidbe :

1. Od vrata do vrata.

U ovom slučaju sami pakujete i pripremate robu za selidbu u inostranstvu. Nju će, zatim, ekipa kompanije Beocontrol utovariti, prevesti i istovariti na zadatoj adresi u dogovorenom terminu, nakon čega ćete sami raspakovati i rasporediti svoje stvari po novom stambenom/poslovnom prostoru.

2. Ključ u ruke

U ovom slučaju Beocontrol obavlja ceo postupak medjunarodne selidbe.

Šta podrazumeva međunarodna selidba po sistemu ’’ključ u ruke’’?
 • Pakovanje i zaštita – ukoliko se odlučite za ovaj vid međunarodne selidbe tim pakera će profesionalno demontirati Vaš nameštaj, zaštititi ga i pripremiti za transport, a Vaše stvari i pokućstvo zapakovati u zapečaćene kutije koje su jasno obeležene nalepnicama na kojima je popisan sadržaj kutije.
 • Pribavljanje dozvola i carinske dokumentacije – stručnjaci firme Beocontrol će za Vas izvaditi sve neophodne dozvole za selidbe kućnih ljubimaca, izvoz knjiga, umetničkih slika i stilskog nameštaja, ako i sve carinske procedure koje prate međunarodne selidbe.
 • Prevoz stvari adekvatnim vozilima – Transport stvari obavićemo u dogovoru sa Vama željenim transportnim sredstvom drumskim, železničkim, vodenim ili avio transportom.
 • Osiguranje stvari i praćenje transporta – Vaše stvari u transportu biće osigurane kod renomiranih osiguravajućih kuća sa kojima naša kompanija ima ugovore, a njihov prevoz moći ćete u svakom trenutku da pratite preko interneta putem GPS-a.
 • Demontaža i raspakivanje stvari – Na novoj adresi Vaše stvari će biti istovarene i raspoređene prema unapred preciziranom planu, a ceo proces međunarodne selidbe firma Beocontrol obaviće uz konstantno savetovanje sa Vama.
 • Skladištenje viška nameštaja – nameštaja kog ne želite da se odreknete, možete čuvati u nekom od naših savremeno opremljenih skladišta. Vaše stvari ili umetnička dela biće bezbedne i zapakovane i skladištene tako da na njima neće biti nikakvih tragova vremena ni ukoliko ih ponovo uzmete za nekoliko godina.

Ukoliko imate višak nameštaja, na raspolaganju Vam je preko 1,000 m2 magacinskog prostora kompanije Beocontrol u Evropi, kao i mogućnost pronalaženja kvalitetnog i adekvatnog magacinskog prostora u Rusiji.

Svaki korak međunarodne selidbe organizujemo u vreme koje klijentu najviše odgovara i pri tom nudimo punu diskreciju.

Takođe,pored usluge međunarodne selidbe, svim našim klijentima smo u poziciji da ponudimo najpovoljniji transport komercijalne robe u Rusiju. Za više informacija, molimo Vas pošaljite upit na info@beocontrol.com .


Za sve dodatne informacije, pozovite centralu Beograd +381 66/114 007 ili posaljite upit:

Kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas.Za inostrane klijente,molimo Vas, posetite nas medjunarodni sajt za selidbe – Mooving Serbia. ili pogledajte nase ostale usluge klikom na selidbe-beocontrol.rs/usluge.

 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback