PozoviUpit

Selidbe Portugalija

Selidbe Portugalija

selidbe portugalijaPortugalija je pomorska zemlja koja je poslednjih godina u žiži interesovanja, iako u odnosu na druge evropske zemlje nema toliko visok standard života i socijalne sigurnosti. Ipak na listama najzanimljivijih destinacija u Evropi u samom je vrhu pa i ne čudi veliko interesovanje za selidbe u Portugaliju koje obavljamo u proteklih par godina, a evo i nekih od najčešće navođenih razloga:

10 najčešćih razloga za medjunarodnu selidbu u Portugaliju

  1. Čiste i duge bele peščane plaže koje se protežu celom dužinom Atlanskog okeana;
  2. Savršena klima sa toplim i dugim letom, bez puno padavina;
  3. Mnoštvo zamaka i drugih istorijskih lokacija koje su ostavile različite civilizacije koje su se proteklih vekova smenjivale na ovom prostoru;
  4. Gostoljubivi, susretljivi i prijateljski nastrojeni Portugalci koji i u današnjem društvu veoma predano neguju porodične vrednosti;
  5. Kvalitetna i ukusna hrana i vino u mnogobrojnim dobrim restoranima koja je cenovno i više nego pristupačna za sve kategorije u društvu;
  6. Relativno jeftine nekretnine u svim regijama čine ovu destinaciju naročito popularnom za ljude u penziji koji traže mesto da se povuku od brzog urbanog života i dobro odmore.
  7. Dobre pomorske i drumske veze sa ostatkom Evrope sa Amerikom i Afrikom;
  8. Veoma dobra mreža glavnih puteva unutar zemlje koja povezuje glavne gradove Lisabon, Porto, Faro ali i druga manja mesta koji su vrlo retko preopterećeni;
  9. Iako ne obiluje mnoštvom poslovnih mogućnosti Portugalija nudi visok kvalitet života.
  10. Ipak za one koji žele da unovče svoj novac najperspektivniji su poslovi povezani sa trgovinom, transportom i nekretninama.

Ono što je svakako veliki problem za sve one koji se sele u Portugaliju zbog posla ili zbog uživanja jeste birokratija i administracija koja je prilično spora i neefikasna. Informacije iz državnih službi mogu biti ponekad neusklađene pa je neophodno biti posebno obazriv sa njima i svaku informaciju proveriti na više mesta. Vrlo često je neophodno dosta vremena da od Portugalaca dobijete informaciju šta od dokumenata Vam je neophodno za dobijanje boravišne dozvole, unošenje vrednih stvari u državu.

Zato bilo da se selite u Lisabon, Faro, Porto ili neki drugi grad u Portugaliji posavetujte se sa profesionalnom agencijom za selidbe, a kako ne bi selidbu produžili i više nego što je neophodno potražite i pomoć u sređivanju dokumentacije i organizaciji kompletne medjunarodne selidbe.

Kada su u pitanju selidbe u Portugal, u mogućnosti smo da svojim klijentima organizujemo kako međunarodne selidbe stambenog prostora, tako i međunarodne selidbe poslovnog prostora tokom 24 sata, 7 dana u nedelji.

Kompanija Beocontrol ima redovnu liniju za Portugal jednom nedeljno, pa manje pošiljke možemo brzo dopremiti u svako mesto.

Bilo koji vid transporta da izaberete, Vašu međunarodnu selidbu u Portugal možemo organizovati kao:

Selidbu po principu „od vrata do vrata“

Ukoliko želite da sami spakujete i pripremite svoj nameštaj za transport, tim kompanije Beocontol će Vaše stvari utovariti, prevesti i istovariti na željenoj adresi u najkraćem mogućem roku. Ovaj tip selidbi zahteva veći angažman sa strane klijenta.

Selidba po principu „ključ u ruke“

Naš tim će Vaš novi dom ili poslovni prostor očistiti i pripremiti za Vaše useljenje, tim pakera će profesionalno demontirati Vaš nameštaj, zaštititi ga i pripremiti za transport. Na novoj adresi Vaše stvari će biti istovarene i raspoređene prema skicama koje smo izradili sa Vama.

Dodatno vršimo i brojne druge usluge medjunarodnih selidbi kao što su: selidbe kućnih ljubimaca, selidbe antikviteta i umetničkih dela, selidbe specijalnih tereta, poput klavira, sefova, bankomata, hitnu organizaciju carinskih procedura za uvoz i izvoz svih vrsta proizvoda, skladištenje stvari na kraći i duži rok u jednom od naših brojnih magacina u Portugaliji i drugim zemljama sveta, odnošenje nepotrebnih stvari, dodatno osiguranje za vaše najvrednije predmete.

Svim našim klijentima u mogućnosti smo da ponudimo najpovoljnije uslove za transport robe u Portugaliju svim vidovima saobraćaja.

 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback