PozoviUpit

Selidbe Norveška

Selidbe Norveška

selidbe norveska osloNorveška je daleko ispred drugih zemalja po standardu života i socijalnom sistemu koji je na usluzi njenim građanima, a već duže vreme važi i za jednu od najbogatijih zemalja na čitavoj planeti. Zato je iseljenje u Norvešku, kako iz Srbije tako i iz zemalja u okruženju, veoma često. Bez obzira što je njen glavni grad Oslo jedan od najskupljih gradova za život dobro plaćeni poslovi i sigurnost zapošljavanja koju obezbeđuje država omogućava Norvežanima da bez ikakvih problema žive u Oslu.

Stabilan ekonomski razvoj Norvežani duguju najpre snalažljivoj vladi koja je donela rešenja kako da se prirodni resursi iskoriste i od njih napravi siguran prihod u godinama koje slede. Tu se pre svega misli na zalihe ribe, naftu, ali i hidroenergiju po kojoj je Norveška najpoznatija. Ono što takođe izdvaja Norvešku od drugih zemalja jeste potpuno otvoreno tržište za stranu radnu snagu i migraciona politika koja možda i jedina u svetu tretira strane radnike na isti način kao i domaće. Tako Norveška svim strancima obezbeđuje poseban program asimilacije u norveško društvo, obezbeđuje praksu koju plaća iz vlastitog budžeta i insistira na učenju jezika svih onih koji su odlučili da život i rad nastave u ovoj zemlji.

Da bi ste sve svoje drage stvari poneli sa vama put Osla, Bergena, Trondhajma, kontaktirajte jednog od naših agenata koji za Vas dežuraju 24 sata nedeljno i organizuju medjunarodne selidbe u Norvešku i iz Norveške do svakog mesta u svetu sedam dana u nedelji, tokom 24 sata, u terminu koji najviše odgovara klijentu.

Za vas organizujemo:

  • sve vrste stambenih selidbi;
  • medjunarodne selidbe poslovnog prostora;
  • diplomatske medjunarodne selidbe;
  • medjunarodne selidbe starih i teško pokretnih osoba;
  • medjunarodne selidbe kućnih ljubimaca;
  • prevoz pokojnika i posmrtnih ostataka iz inostranstva
  • kao i prevoz svih vrsta specijalnog tereta, odnosno vangabaritnog i teškog tereta.

Za selidbe u inostranstvo koristimo savremeno opremljene kamione, šlepere i kombijem prevoz koji omogućava lakši pristup i brži transport u gradskim sredinama.

Umesto Vas prikupljamo svu prateću dokumentaciju potrebnu za transport i carinjenje robe a klijentu je omogućeno da u realnom vremenu pratiti transport do Norveške i od Norveške putem GPS-a.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback