PozoviUpit

Selidbe Nemačka

Selidbe Nemačka


selidbe nemačka berlin

 

Veliki broj međunarodnih selidbi u Nemačku uzrokovan je činjenicom da je u pitanju zemlja sa ekonomijom koja je jedna od najjačih u svetu. Visok životni standard i razuđena industrija primamljiva je naročito za ljude iz zemalja u razvoju pa značajan broj legalnih i nelegalnih imigranata u Nemačku dolazi upravo iz ovih zemalja.

Kako bi zaštitila svoje državljane Nemačka je svojom imigracionom politikom pokušala da pooštri uslove za dolazak nekvalifikovanih imigranata u Nemačku, ipak određene industrije imaju manjak visoko kvalifikovanih radnika, pa su strani stručnjaci iz oblasti biologije, hemije, fizike, inženjerstva i informacionih tehnologija i više nego dobrodošli u Nemačku.

Ukoliko planirate medjunarodnu selidbu u Nemačku ne oklevajte da pozovete Beocontrol. Pomoćićemo Vam da se preselite lako i jednostavno.

Naša agencija za profesionalne selidbe stambenih i poslovnih prostora u Nemačkoj na raspolaganju je 24 sata, sedam dana u nedelji. Bez obzira na to da li u inostranstvo selite stan, firmu, fabriku ili bilo koji vid poslovnog prostora kompanija Beocontrol dostavlja najpovoljniju ponudu u roku od tri sata, a međunarodna selidba se obavlja u dogovorenom roku.


Beocontrol vrši međunarodne selidbe na teritoriji cele Nemačke


 

Nudimo dve opcije za međunarodne selidbe : 


1. Od vrata do vrata.

U ovom slučaju sami pakujete i pripremate robu za selidbu u inostranstvu. Nju će, zatim, ekipa kompanije Beocontrol utovariti, prevesti i istovariti na zadatoj adresi u dogovorenom terminu, nakon čega ćete sami raspakovati i rasporediti svoje stvari po novom stambenom/poslovnom prostoru.

 

2. Ključ u ruke

U ovom slučaju Beocontrol obavlja ceo postupak medjunarodne selidbe.

Šta podrazumeva međunarodna selidba po sistemu ’’ključ u ruke’’?
  • Pakovanje i zaštita – ukoliko se odlučite za ovaj vid međunarodne selidbe tim pakera će profesionalno demontirati Vaš nameštaj, zaštititi ga i pripremiti za transport, a Vaše stvari i pokućstvo zapakovati u zapečaćene kutije koje su jasno obeležene nalepnicama na kojima je popisan sadržaj kutije.
  • Pribavljanje dozvola i carinske dokumentacije – stručnjaci firme Beocontrol će za Vas izvaditi sve neophodne dozvole za selidbe kućnih ljubimaca, izvoz knjiga, umetničkih slika i stilskog nameštaja, ako i sve carinske procedure koje prate međunarodne selidbe.
  • Prevoz stvari adekvatnim vozilima – Transport stvari obavićemo u dogovoru sa Vama željenim transportnim sredstvom drumskim, železničkim, vodenim ili avio transportom.
  • Osiguranje stvari i praćenje transporta – Vaše stvari u transportu biće osigurane kod renomiranih osiguravajućih kuća sa kojima naša kompanija ima ugovore, a njihov prevoz moći ćete u svakom trenutku da pratite preko interneta putem GPS-a.
  • Demontaža i raspakivanje stvari – Na novoj adresi Vaše stvari će biti istovarene i raspoređene prema unapred preciziranom planu, a ceo proces međunarodne selidbe firma Beocontrol obaviće uz konstantno savetovanje sa Vama.
  • Skladištenje viška nameštaja – nameštaja kog ne želite da se odreknete, možete čuvati u nekom od naših savremeno opremljenih skladišta. Vaše stvari ili umetnička dela biće bezbedne i zapakovane i skladištene tako da na njima neće biti nikakvih tragova vremena ni ukoliko ih ponovo uzmete za nekoliko godina.

 

           selidbe kamionom srbija, beograd Selidbe kombijem Srbija, Beograd, Novi Sad

 

S obzirom na različitu zakonsku regulativu transporta robe koje postoje u Nemačkoj i drugim zemljama sveta , Beocontrol pribavlja svu prateću dokumentaciju potrebnu za prevoz u inostranstvo i carinjenje robe i time svojim klijentima u Srbiji i dijaspori štedi vreme i obezbeđuje nesmetan transport.

Pored medjunarodnih selidbe poslovnih prostora i pokućstva iz Nemačke ili u Nemačku, kompanija Beocontrol organizuje:

  • medjunarodne selidbe kućnih ljubimaca,
  • prevoz pokojnika
  • medjunarodne selidbe specijalnog tereta kao i vangabaritnog/teškog tereta ( umetnička dela, antikviteti, svih vrsta klavira i drugih muzičkih instrumenata, fotokopir aparati, sefovi, bankomati, kase, agregati, telefonske centrale, veliki frižideri, zamrzivači, automobili…).

Za sve dodatne informacije, pozovite +381 66/114-007 ili posaljite upit :

 

Takođe, vršimo transport komercijalne robe u/iz Nemačka redovnim linijama uz najbolje cene. Za više informacija, molimo Vas pošaljite upit na info@beocontrol.com .
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback