PozoviUpit

Selidbe Moldavija

Selidbe Moldavija

selidbe moldavijaIako važi za jednu od najsiromašnijih država u Evropi Moldavija privlači uglavnom strance koji dolazi u ovu zemlju zbog posla u nevladinom sektoru, stranim predstavništvima i malom broju stranih firmi.

Ipak najzastupljenije međunarodne selidbe u ovoj zemlji su lokalnog tipa iz manjih gradova ka glavnom gradi Moldavije i drugim veliki centrima u Moldaviji. Brojne su i medjunarodne selidbe iz Moldaviji ka Poljskoj, Rusiji i Ukrajini.

Agencija za selidbe Beocontrol organizuje sve vrste selidbi, po sistemu “ključ u ruke”, gde naš selidbeni tim organizuje pored kompletnog transporta i dokumentaciju, skladištenje, čišćenje Vašeg selidbenog prostora ili poslovnog prostora. Specijalizovani smo za sve vrste međunarodnih selidbi i predstavljamo pouzdanog partnera koji će vam pomoći da se preselite brzo, efikasno i uz minimalne troškove.

Šta treba znati pre medjunarodne selidbe u Moldaviju?

  • Troškovi života u Moldaviji su jako niski, ali u većim gradovima i boljim stambenim uslovima i troškovi su veći.
  • Stopa nezaposlenosti dostiže svoje rekorde, pa je preporučljivo najpre pronaći posao u Moldaviji pa tek onda planirati selidbu.
  • Službeni jezik je rumunski, ipak veliki broj ljudi govori ruski, pa ukoliko poznajete bar i osnove ova dva jezika, svakako ćete se snaći lakše u Moldaviji.
  • Iako je Moldavija prilično bezbedna zemlja za strance, ipak sitne krađe i prevare se događaju pa malo opreza neće biti na odmet.
  • Prevoz i selidba specijalnih tereta je posebno delikatan u poslovima međunarodnog transporta, pa se Beocontrol posebno specijalizovao u ovoj oblasti.

Za međunarodni transport robe koristimo železnički, avio, vodni i drumski transport u zavisnosti od vrste i količine robe. Beocontrol pribavlja svu prateću dokumentaciju potrebnu za međunarodnu selidbu i carinjenje a klijentu je u mogućnosti da u realnom vremenu pratiti tok selidbe u inostranstvu putem GPS-a.

Za sve dodatne informacije vezane za transport robe u Moldaviju pozovite naše agente na 011 210 6000.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback