PozoviUpit

Selidbe Malta

Selidbe Malta

selidbe maltaNajčešći vidovi medjunarodnih selidbi na Maltu jesu zbog posla, pa ipak veliki broj ljudi bira ovu mediteransku zemlju i zbog odlične klime, prelepih plaža i opuštene atmosfere koja vlada ne samo tokom letnjih meseci već tokom cele godine.

Poslovna praksa na Malti i u Valeti su veoma slične onima koje vladaju bilo gde drugde u Evropi i severnoj Americi, a najzastupljeniji poslovi su turističke i ugostiteljske usluge.

Šta treba znati pre medjunarodne selidbe na Maltu?

  • Malta poseduje veliki broj visoko obrazovanog stanovništva, engleski se uči i u javnim i u privatnim školama, a zbog velikog broja stranaca on je najčešće korišćen jezik u svakodnevnom govoru, mada su takođe zastupljeni i francuski i italijanski.
  • Najveći deo posla se obavlja upravo na engleskom jeziku, ali i pravna i druga dokumenta su takođe uglavnom na engleskom jeziku.
  • Biznismeni očekuju tačnost i ažurnost u poslu, međutim vrlo često ovo nije ostvarivo zbog spore birokratije i komplikovane regulative, pa je neophodno naoružati se strpljenjem ukoliko želite da uredite svoj status, i pridobijete dokumentaciju od državnih institucija.

Zato je naša kompanija posvetila posebnu pažnju organizaciji brze i jednostavne međunarodne selidbe na Maltu iz bilo kog kraja sveta, a naročito pribavljanju neophodne dokumentacije za naše klijente i selidbu njihovih najvažnijih stvari u ovu državu. Tako medjunarodne selidbe na Maltu organizujemo sedam dana u nedelji, tokom 24 sata, u terminu koji najviše odgovara klijentu.

Ako se odlučite da selidbu u inostranstvo stambenog ili poslovnog prostora poverite Beocontrolu u roku od tri sata pred vama će biti najpovoljnija ponuda.

Vaše stvari možemo preseliti kombinovanim avio i vodnim transportom, u zavisnosti od vrste i količine tereta, ali postoji i opcija kombinovanja sa drumskim transportom kamionom i kombijem na ovoj međunarodnoj relaciji.

Beocontrol selidbe vrši u dve varijante: „od vrata do vrata“ za koju klijenti samostalno pakuju i pripremaju robu za transport i „ključ u ruke“ za koju naš tim pakera demontira nameštaj, pakuje i pripremi za transport, a nakon dolaska na željenu adresu isti tim raspakuje i montirati nameštaj.

Bez obzira na vrstu tereta, mi reagujemo stručno i profesionalno, a za svoje usluge garantujemo najkraće rokove i najbolji kvalitet. Nazovite nas ili popunite upit za selidbu i uverićete se i sami!

Pored selidbi, obavljamo u uslugu transpota robe na Maltu svim vidovima transporta – brzo, profesionalno i efikasno.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback