PozoviUpit

Selidbe Luksemburg

Selidbe Luksemburg

selidbe luksemburgLuksemburg, iako jedna od najmanjih država u Evropi, krije brojne znamenitosti zbog kojih mnogi sanjaju da žive baš u njoj. Ipak Luksemburg je i jedna od najbogatijih zemalja u Evropi, te veoma visok životni standard i visoke cene života, ne čine Luksemburg pristupačan baš svima.

Tako su medjunarodne selidbe u/iz Luksemburga po pravilu veoma zahtevne za sve agencije za međunarodne selidbe, jer se pored standardne robe koje poseduje svako prosečno domaćinstvo, uglavnom sele i skupi antikviteti, retke umetnine, stilski nameštaj, ali i najskuplji automobili, kolekcije vina i drugih pića, ali i najmodernije tehnike.

Od selidbenih agenciji zahteva visok nivo profesionalnosti, veoma kratki rokovi isporuke i garancija sigurnosti i bezbednosti preuzetih pošiljki.

Ovo je i razlog zbog čega smo se mi u Beocontrolu potrudili da ponudimo kompletnu uslugu medjunarodne selidbe u Luksemburg koja uključuje uslugu međunarodnu selidbu po sistemu ‘’ključ u ruke’’, koja je spremna da odgovori najvišim očekivanjima i najambicioznijim zahtevima naših klijenata.

Šta sve podrazumeva naša medjunarodna selidba u Luksemburg po sistemu ‘’ključ u ruke’’?

Ukoliko se odlučite za ovaj vid medjunarodne selidbe naš tim će Vaš novi dom ili poslovni prostor očistiti i pripremiti za Vaše useljenje, tim pakera će profesionalno demontirati Vaš nameštaj, zaštititi ga i pripremiti za transport. Na nama je i organizacija samog transporta željenim transportnim sredstvom, a na novoj adresi Vaše stvari će biti istovarene i raspoređene prema skicama koje smo izradili sa Vama.

Pakovanje i zaštita kompletnog sadržaja vašeg doma ili poslovnog prostora koji preseljavate u nadležnosti je tima pakera koji su odgovorni da sve vredne i lako lomljive stvari budu transportovane do i od Luksemburga što je moguće bezbednije.

Sa našom kompanijom ne morate da brinete ni o neophodnim dozvolama, papirologiji ili carini, jer ćemo za Vas prikupiti celokupnu neophodnu dokumentaciju i dozvole za međunarodnu selidbu u Luksemburg i obaviti celokupnu carinsku proceduru.

Za stvari koje ne nameravate da selite sa sobom u/iz Luksemburga, a nemate gde da ih ostavite, možete koristiti skladište Beocontrola u Luksemburgu ili bilo gde u inostranstvu.

Nakon isporuke na dogovorenu adresu transporta ćemo raspakovati i rasporediti stvari po novom prostoru.

Svakako se možete odlučiti za svaku od pomenutih usluga selidbi u inostranstvo pojedinačno, a u svakom slučaju spremni smo da garantujemo najprofesionalniju i najbržu uslugu. Najpovoljnija ponuda i plan biće vam dostavljeni u roku od tri sata, a kada se odlučite za Beocontrol dogovorićemo datum i vreme medjunarodne selidbe.

Za sve naše klijente obezbeđena je najpovoljnija usluga transporta robe u Luksemburg svim vidovima saobraćaja bez obzira na količinu robe.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback