PozoviUpit

Selidbe Litvanija

Selidbe Litvanija

selidbe litvanijaLitvanija, prva od bivših sovjetskih republika i jedna od najbrže rastućih evropskih ekonomija u periodu do svetske ekonomske krize privlači uglavnom mlade ljude koji dolaze na studije. Jedan mali broj njih ostaje i nakon završetka studija, ukoliko nađe posao, jer je još uvek jako teško, s obzirom da je neophodno obezbediti dozvolu za rad.

Pored diplomatskih selidbi, Beocontrol obavlja sve vrste medjunarodnih selidbi u Litvaniju nudeći, pri tom, svetski standard, brzinu, efikasnost i odličnu cenu.

Par zanimljivosti koje bi trebalo znati pre medjunarodne selidbe u Litvaniju

  • Iako je reč o zemlji sa niskom stopom bezbednosti i veoma tradicionalnim zatvorenim katoličkim stanovništvom Litvanija je primamljiva naročito mladima zbog tradicije ispijanja piva i dobre košarke.
  • Zaštitni znak Litvanije je košarka, pa ne čudi što najveći svetski košarkaški igrači dolaze upravo iz ove zemlje.
  • Glavni grad Vilnius pored očaravajuće barokne i sovjetske arhitekture krije i uzbudljivu kulturnu scenu i živu umetnost, ali sve više radi i na izgradnji svoje poslovne infrastrukture.
  • Litvanija je poznata po dobrom obrazovnom sistemu, a stranci mogu birati između lokalnih javnih, privatnih, akademskih i strukovnih škola.
  • Ipak koliko god bila primamljiva zbog onoga što nudi Litvanija je veoma često odbojna za strance zbog teškog i komplikovanog litvanskog jezika.
  • Iako u Evropskoj uniji, Litvanija i dalje insistira na očuvanju svog jezika pa je gotovo nužno bar osnovno poznavanje litvanskoj jezika, a naročito za pridobijanje različitih administrativnih dozvola.

Da bismo olakšali međunarodnu selidbu u Litvaniju našim klijentima nudimo usluge kompletne selidbe u inostranstvo u ovu zemlju koje pored prevoza i pakovanja stvari uključuje i sređivanje celokupne dokumentacije i pribavljanje svih neophodnih dozvola za carinu i prevoz stvari iz Vašeg stambenog ili poslovnog prostora.

Više od 1.000 agenata kompanije Beocontrol u 37 zemalja Evrope svakodnevno pruža usluge medjunarodne selidbe u Litvaniju, pakovanja, transporta i skladištenja robe.

Bilo da je u pitanju preseljenje poslovnih prostorija u Litvaniju ili iz Litvanije, selidba kompletnog doma, porodice, kućnih ljubimaca i umetničkih vrednosti ili međunarodni transport specijalnog tereta, u svakom trenutku možete da se informišete gde se nalazi vaša pošiljka, jer su sva vozila kompanije Beocontrol opremljena sistemom za satelitsko praćenje.

Ukoliko vam je potreban bilo kakav transport robe u Litvaniju stojimo vam na rasplolaganju. Pozovite naše agente na 011 210 6000 i dobićete garantovano najbolju ponudu na tržištu u najkraćem roku.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback