PozoviUpit

Selidbe Kosovo

Agencija za selidbe Kosovo

Kosovo predstavlja region na Balkanu koji možda ima i najveći broj migracija na dnevnom nivou, što onih koji odlaze sa Kosova ili se sele u Prištinu, Kosovsku Mitrovicu, Gnjilane, Dečane i druge gradove.

Iako i dalje postoje određene tenzije između dve najbrojnije etničke zajednice život na Kosovu je normalizovan, ali treba obratiti pažnju na par stvari pre same medjunarodne selidbe na Kosovo.

U poslednje vreme obavili smo veliki broj diplomatskih selidbi na Kosovo kao i iz Kosova u brojne evropske države.Zato smo i najbolji-Agencija za selidbe Kosovo.

5 stvari koje treba urediti pre medjunarodne selidbe na Kosovo

  • Dobro se informišite koji su najbezbedniji i najurbaniji delovi na Kosovu i nađite dobar smeštaj za Vas i Vašu porodicu;
  • Za sve one koji rade u stranoj kompaniji i bez diplomatskog statusa, da bi dobili dozvolu za prebivanje moraju obezbediti potvrdu o zaposlenju na teritoriji Kosova;
  • Zbog ne toliko dobrih uslova zdravstvene zaštite obavezno uredite polisu međunarodnog zdravstvenog osiguranja kako biste lečenje i intervencije mogli da obavite u nekoj od susednih država.
  • Raspitajte se o carinskim procedurama na granici sa Kosovom jer su za različite kategorije građana neophodna različita dokumenta, bez kojih ne možete uneti robu na teritoriju Kosova.
  • Obezbedite profesionalnu pomoć koja će organizovati selidbu u inostranstvu umesto Vas i obaviti pripremu sve neophodne dokumentacije.

Naša kompanija Beocontrol organizuje medjunarodne selidbe na Kosovo i sa Kosova brzo i kvalitetno u terminu koji najviše odgovara klijentu, svakog dana, do 24 sata nakon Vašeg poziva jednom od naših brojnih agenata.

Agencija za selidbe Kosovo

Za medjunarodne selidbe se koriste specijalno opremljeni kamioni, šleperi i kombi prevoz koji omogućava lakše i brže kretanje u gradskim sredinama, a koji su prilagođeni karakteristikama Vaše robe i nameštaja.

Pribavljamo kompletnu dokumentaciju za međunarodne selidbe i carinjenje robe i omogućava praćenje transporta putem GPS-a.

Dodatno organizujemo i skladištenje svih nepotrebnih stvari, ali i čišćenje stanova u koje se useljavate i koje ste napustili

Medjunarodne selidbe poslovnih prostora, diplomatske selidbe, selidbe kućnih ljubimaca, prevoz pokojnika i posmrtnih ostataka iz inostranstva kao i specijalnog tereta, odnosno vangabaritnog i teškog tereta u inostranstvo, samo je deo je usluga kompanije Beocontrol kada je reč o medjunarodnim selidbama na Kosovo i Metohiju.

Mi imamo rešenje za svaku Vašu vrstu međunarodnih selidbu i svaki zahtev!

 

Paste your AdWords Remarketing code here