PozoviUpit

Selidbe Kipar

Selidbe Kipar

selidbe kiparKipar je raj na zemlji za sve one koji uživaju u mešavini kulturnih uticaja, dugom i toplom letu i divnim mediteranskim plažama. Zbog svoje liberalne ekonomske politike, ova zemlja predstavlja  popularno odredište za otvaranje firmi pa i ne čudi što su medjunarodne selidbe na Kipar veoma česta stvar. Kiprani su poznati po svojoj gostoljubivosti i otvorenosti prema strancima bilo da je reč o turistima ili strancima koji dolaze na Kipar da žive i rade.

Ipak s obzirom na poseban mentalitet i specifičnu ekonomsku situaciju koja na Kipru vlada poslednjih godina treba znati par korisnih detalja kako biste sami sebi olakšali dolazak na Kipar.

Šta treba znati u vezi sa medjunarodnom selidbom na Kipar?

  • Stanovnici Kipra su podeljeni na turske i grčke Kiprane u odnosu 1:4 za za grčke Kiprane i ove dve strane zbog dugogodišnjeg konflikta su podeljene zonom koja je pod zaštitom Ujedinjenih nacija:
  • Zbog nižih troškova života sever Kipra je popularniji za strance koji se sele u ovu zemlju.
  • Naročito se pripremite za sporu i frustrirajuću birokratiju kada je reč o uređivanju Vaše lične dokumentacije ili dozvola za firmu.

Isto možete očekivati i kada je reč o pribavljanju dozvola za Vašu pokretnu imovinu, a naročito ukoliko imate vredne predmete nameštaja ili nakita koje unosite na Kipar. Ne dozvolite da Vam ovo zadaje glavobolju i obratite se profesionalcima koji će umesto Vas pribaviti svu neophodnu selidbenu i carinsku dokumentaciju.

Nezavisno od toga šta selite, da li poslovni ili stambeni prostor i koju vrstu i količinu tereta, u roku od tri sata, nakon što pošaljete zahtev, dobićete najpovoljniju ponudu i plan medjunarodne selidbe.

Sedam dana u nedelji tokom 24 sata agencija Beocontrol može da vas preseli na Kipar ili sa Kipra. Najverovatnije da će vaše stvari biti preseljene kombinovanim avio i vodnim transportom, u zavisnosti od vrste i količine tereta, ali postoji i opcija kombinovanja sa drumskim transportom kamionom i kombijem na ovoj međunarodnoj relaciji.

U ponudi su dve varijante međunarodnih selidbi: “od vrata do vrata” podrazumeva da sami spakujete svoje stvari i pripremite ih za utovar, prevoz i istovar na željenoj adresi, za šta je zadužen profesionalni tim Beocontrola i „ključ u ruke“ koja je kompletno u nadležnosti tima pakera. Oni će demontirati nameštaj, spakovati, obezbediti, utovariti, transportovati, istovariti i montirati, odnosno rasporediti robu prema dogovoru i zahtevu klijenta.

U slučaju da imate višak stvari koje nemate gde da ostavite, Beocontrol će obezbediti skladištenje robe. Ako je u pitanju selidba manje količine robe biće organizovane zbirni transport koji je najekonomičniji za međunarodnu selidbu malih razmera.

U mogućnosti smo da realizujemo i medjunarodne selidbe kućnih ljubimaca, prevoz pokojnika i posmrtnih ostataka iz inostranstva kao i specijalnog tereta različite vrste umetničkih dela, osetljivih i vrednih antikviteta, svih vrsta klavira i drugih muzičkih instrumenata i drugog zahtevnog tereta .

Za sve dodatne usluge transporta robe na Kipar stojimo vam na raspolaganju uz najbolje uslove i profesionalnu uslugu.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback