PozoviUpit

Selidbe Irska

Selidbe Irska

selidbe irska dablinSve do nedavno Irska je bila obećana zemlja za mnoge Evropljane, zahvaljujući iznenađujućoj ekspanziji i skoku ekonomije da je čak i prozvana keltskim tigrom. Međutim, neočekivane promene na ekonomskom tržištu i kriza koja je zahvatila svet, dovela je i ovu zemlju u problematičan položaj, pa je poslednjih godina zabeležen veći broj medjunarodnih selidbi iz Irske nego ka ovoj zemlji.

Ono što je i dalje specifično za Irsku i takođe atraktivno za veći broj ljudi koji i dalje bira ovu zemlju za svoje mesto stanovanja jeste opšta uređenost sistema i regulativa, odličan sistem zdravstvene zaštite i veoma dobar obrazovni sistem.

Javne škole u Irskoj su besplatne i otvorene i za strane državljane, pa je ovo jedan od najčešćih razloga zašto se porodice sele baš u ovu zemlju.

Činjenica je takođe da je i nakon krize u Irskoj ostalo nebrojeno međunarodnih firmi mahom iz Amerike, koje zbog znatno nižih taksi, evropskog statusa i daleko manjim izdacima za plate svojih radnika i dalje posluju u Dablinu i drugim gradovima Irske.
 

Ukoliko i Vi planirate medjunarodnu selidbu u Irsku, ovaj komplikovan posao najlakše ćete završiti ako angažujete tim agencije Beocontrol. Naše usluge medjunarodne selidbe u inostranstvo koje izvodimo 24 sata dnevno, 365 dana u godini po celom svetu, kompaniju su učinile liderom u međunarodnim selidbama stanova, poslovnih prostora, diplomatskih selidbi i drugih specijalnih tereta.

Nakon procene količine, vrste robe i razdaljine koju treba preći, u roku od par sati dobićete ponudu i predlog najpovoljnije vrste međunarodnog transporta koji može biti drumski, železnički, avio ili vodni transport.

Bez obzira na to da li stvari pakujete sami ili zaštitu i bezbednost pošiljke prepuštate timu pakera, kompanija Beocontrol će obezbediti svu prateću dokumentaciju potrebnu za međunarodni transport i carinsku procedure za unos robe u Irsku.

Ujedno, klijentu je omogućeno da tok međunarodnih selidbe prati putem GPS –a. Za stvari koje neće biti transportovane u Irsku ili iz Irske Beocontrol obezbeđuje skladištenje robe.

Pored medjunarodnih selidbi u inostranstvo, pružamo kompletnu uslugu transporta robe u Irsku svim vrstama saobraćaja. Pozovite nas odmah!

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback