PozoviUpit

Selidbe Gruzija

Selidbe Gruzija

selidbe gruzijaGruzija i njen glavni grad Tbilisi uprkos ne toliko zavidnoj ekonomskoj situaciji privlači veliki broj stranih investitora zbog veoma jednostavnih birokratskih procedura i liberalne imigrantske politike. Takođe, spada u niz zemalja koja dozvoljava dvojno državljanstvo, a proces za dobijanje državljanstva Gruzije je veoma lak i brz.

 

 

Da bi Vašu selidbu stambenog ili poslovnog prostora obavili brzo i efikasno poverite je Beocontrolu, jer mi organizujemo međunarodne selidbe u/iz Gruzije u terminu koji najviše odgovara klijentu, sedam dana u nedelji, tokom 24 sata.

Šta treba znati pre medjunarodne selidbe u Gruziju?

  • Gruzija je relativno mala država sa oko pet miliona stanovnika gde se govori gruzijskim jezikom koji se u potpunosti razlikuje od ruskog i drugih slovenskih jezika.
  • Gruzija je dominantno pravoslavna zemlja, iako jednako ravnopravno u njoj žive i pripadnici drugih veroispovesti.
  • Gruzija je poznata po veoma liberalnim zakonima kada je reč o imigrantima koji pristižu iz drugih zemalja, naročito ukoliko je reč o imigrantima koji se zbog posla ili studija sele u Gruziju iz zapadne Evrope i Amerike, Švajcarske ili Izraela.
  • Ono što ide na ruku svima onima koji planiraju medjunarodnu selidbu u Gruziju jesu relativno jeftine nekretnine i veoma jednostavna procedura kupovine nekretnina stranih državljana u Gruziji.

Gruzijci su na daleko poznati po gostoljubivosti kada je reč o strancima, ali i kao veliki hedonisti koji uživaju u hrani, estetici, modi pa je to i jedan razlog više zbog koga se stranci poslednjih godina u većem broju sele u Gruziju.

Vaše stvari biće selimo kombinovanim avio, vodnim, drumskim ili železničkim transportom, u zavisnosti od vrste i količine tereta. Nudimo i opciju zbirnog transporta koji se praktičan i povoljan za međunarodnu selidbu manje količine stvari.

Medjunarodne selidbe kućnih ljubimaca, specijalnog tereta, odnosno vangabaritnog i teškog tereta iz inostranstva do bilo kog grada u Gruziji, takođe su medjunarodne selidbe koje vrši Beocontrol, a za višak tereta obezbeđuje i skladištenje robe širom sveta..

Za transport u inostranstvo Beocontrol pribavlja svu prateću dokumentaciju potrebnu za međunarodnu selidbu i carinjenje, a klijentu je u mogućnosti da u realnom vremenu pratiti tok međunarodne selidbe od ili do Gruzije putem GPS-a.

Specijalno opremljenim vozilima, kako bi se izbeglo oštećenje transporta, Beocontrol vrši selidbe u dve varijante: „od vrata do vrata“ za koju klijenti samostalno pakuju i pripremaju robu za transport i „ključ u ruke“ prilikom koje Beocontrolov tim pakera demontira nameštaj, pakuje i priprema za transport, a nakon dolaska na željenu adresu isti tim raspakuje i montirati nameštaj.

Kontaktirajte nas putem sajta ili telefona, dostavite željene zahteve i u najkraćem roku će Vas kontaktirati jedan od naših brojnih agenata sa ponudom medjunarodne selidbe po Vašoj meri.
 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback