PozoviUpit

Selidbe Grčka

Selidbe Grčka

selidbe grčkaIstorijska baština i lepote grčkih plaža uprkos veoma nestabilnoj ekonomskoj situaciji koja poslednjih godina vlada Grčkom i dalje privlači veliki broj turista ali ljudi koji žele da se presele u zemlju sa mediteranskom klimom. Zato su medjunarodne selidbe u Grčku ali i medjunarodne selidbe iz Grčke nje veoma česta usluga koju Beocontrol obavlja.

Grčki gradovi koji i dalje privlače najveći broj stranaca su Solun i Atina, a poslednjih godina usled pada cena nekretnina sve više stranaca kupuje nekretnine i na ostrvima Egejskog i Sredozemnog mora.

Grci su poznati kao veliki hedonisti koji uživaju u pesmi, igri i ukusnoj hrani, a kada je reč o poslu i dalje su veoma uspešni i na polju usluga, građevine, telekomunikacija, poljoprivrede i brodogradnje. To su sfere u kojima je kriza i ostavila najmanje posledica, a ovo naročito treba imati na umu ukoliko razmišljate da širite svoj posao u ove delove sveta.

Ipak, treba znati da je Grčka poznata po jako komplikovanoj birokratiji i sporoj administraciji pa ukoliko zaista želite da nastavite svoj život ili posao na ovom prostorima treba potražiti pomoć profesionalaca koji će Vas najpre dobro informisati o procedurama i zakonskim normama koje se primenjuju u Grčkoj, pa čak i pomoći oko pribavljanja neophodne carinske dokumentacije i posebnih dozvola za selidbu Vaše pokretne imovine.

U našoj kompaniji nudimo pomoć oko pojedinačnih usluga prilikom međunarodne selidbe ali i uslugu kompletne selidbe po sistemu ‘’ključ u ruke’’.

Kako mi organizujemo medjunarodnu selidbu u Grčku?

Kada pošaljete zahtev sa podacima da li selite stan, poslovni prostor, proizvodnu halu ili bilo koju vrstu i količinu tereta, kao i koji je željeni termin preseljenja, u roku od tri sata dobićete najpovoljniju ponudu naše agencije i plan selidbe u inostranstvo.

Nakon toga na vašu adresu doći će tim pakera koji će rasklopiti nameštaj, spakovati, obezbediti, utovariti, prevesti, istovariti i montirati, odnosno rasporediti robu prema dogovoru i zahtevu klijenta.

Precizno raspoređivanje nameštaja i ostale opreme obezbeđeno je digitalnim podacima koje tim za međunarodne selidbe priprema prema uputstvu klijenta. U slučaju da imate višak stvari koje nemate gde da ostavite, Beocontrol će obezbediti skladištenje selidbenih stvari.

Za sve klijente iz inostranstva i iz Srbije koji se sele u Grčku ili iz Grčke, Beocontrol kompanija, omogućava praćenje pošiljke u realnom vremenu putem GPS-a, a ujedno daje i garanciju da će medjunarodna selidba biti izvršen u skladu sa dogovorom, odnosno da će obeštetiti stranku u slučaju nastanka štete.

Posebnost kompanije Beocontrol je organizacija specijalnih selidbi kao što su medjunarodne selidbe kućnih ljubimaca, prevoz pokojnika i posmrtnih ostataka iz inostranstva kao i prevoz svih vrsta specijalnih tereta:

  • vangabaritnog i teškog tereta;
  • umetničkih dela, antikviteta;
  • svih vrsta klavira i drugih muzičkih instrumenata,
  • fotokopir aparata, sefova, bankomata, kasa, agregata, telefonskih centrala,
  • frižidera, zamrzivača,
  • automobila

 

Paste your AdWords Remarketing code here
Feedback