PozoviUpit

Selidbe Finska

Selidbe Finska

selidbe finska helsinkiFinska je najsevernija nordijska zemlja i sedma po veličini zemlja u Evropi, ali i jednu od najprometnijih luka na Baltičkom moru. Kako takva Finska i njen glavni grad Helsinki su jezgro međunarodne trgovine severnog dela Evrope, zbog čega veliki broj ljudi bira upravo Helsinki i druge finske gradove za svoje mesto stanovanja i otpočinjanje i širenje svog biznisa.

Šta treba znati pre medjunarodne selidbe u Finsku?

  • Oni koji se sele u Finsku treba da imaju na umu da je potrebno dosta vremena da se prilagodi kulturnim razlikama.
  • Iako Finci važe za prilično rezervisan i povučen narod, to nikako nije slučaj sa mlađom generacijom, ali svakako nevažne priče o prognozi i stanju u državi nisu posebno cenjene među Fincima, a zatvorenost je vrlo često veliki problem pri savladavanju jezika.
  • Životni standard u Finskoj je prilično visok, a shodno tome i cene stanova i stanarina.
  • Zdravstvo se finansira iz budžeta, ali je ono u nadležnosti lokalnih zajednica pa se zdravstvena nega obezbeđuje preko lokalnih zdravstvenih centara.
  • Obrazovanje je obavezno i za Fince i za strance, a svi veći gradovi na raspolaganju imaju i domaće i strane škole. Fenomen finskog školstva je tema o kojoj se godinama priča a odlični rezultati đaka i nekonvecnionalni pristup učenju čine finski obrazovni sistem jednim od najboljih u svetu.

Bez obzira da li se selite u Finsku zbog posla, porodično ili privremeno, kompanija Beocontrol može organizovati Vašu medjunarodnu selidbu u Helsinki, Espo, Tampere ili neki drugi grad u Finskoj kvalitetno, efikasno i povoljno.

Vozila kompanije Beocontrol za Finsku voze minimum jednom nedeljno, pa ukoliko imate manje selidbenih stvari, Vašu selidbu možemo organizovati kao zbirni transport i pružiti Vam najpovoljniju i najbržu uslugu.

Za svoje klijente na raspolaganju smo 00 – 24, radnim danima i vikendom, tako da međunarodne selidbe organizujemo u vreme koje klijentima odgovara.

Višegodišnje iskustvo, veliki broj međunarodnih selidbi koje smo realizovali i profesionalna oprema u koju konstantno investiramo omogućili su nam da svojim klijentima ponudimo uslugu medjunarodne selidbe u Finsku kako stambenog, tako i poslovnog prostora svake vrste.

Izaberite selidbu po principu „ključ u ruke“ – najpovoljniji vid međunarodne selidbe u Finsku

Ukoliko se odličite za ovaj vid medjunarodne selidbe u Finsku kompanija Beocontrol ceo postupak međunarodne selidbe obaviće umesto Vas profesionalno i efikasno. Naš tim će Vaš novi dom ili poslovni prostor očistiti i pripremiti za Vaše useljenje, tim pakera će profesionalno demontirati Vaš nameštaj, zaštititi ga i pripremiti za transport. Na novoj adresi Vaše stvari će biti istovarene i raspoređene prema skicama koje smo izradili sa Vama.

Ukoliko izaberete kompletnu uslugu međunarodne selidbe ne morate da brinete ni o neophodnim dozvolama, papirologiji ili carini, jer ćemo za Vas prikupiti celokupnu dokumentaciju i sve neophodne dozvole za medjunarodnu selidbu u Finsku i obaviti kompletnu carinsku proceduru.

Za sve dodatne usluge transporta robe u Finsku pozovite nas na 011 210 60 00.
 

Paste your AdWords Remarketing code here